PhotoshopcuEpçe
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürler peki ne zamana hazır olur?
Destek taleplerim sayfasını kontrol ediniz.Teşekkürler peki ne zamana hazır olur?
Teşekkürler.Çok Güzel Destek Ekibide Öyle Herşeyiyle 1'e 1 Yani süper Sunucu alıcaklar 1sunucum.com'u Tercih Etsinler!!
48 Saat içinde teslim edilir. Sabredinben 2 tane1 gb makine aldım ödedim destek bildirimi açtım bilgiler nerden girecegim panele gelmedi ! yardım pls
[email protected] ardadeniztekin
Saol Birden Korktum Hizmetlerdede Gozukmuyo Gelmedi Ama Icim Rahatladı48 Saat içinde teslim edilir. Sabredin![]()
Kardeş Bide Bişi Sorucaktım Oto Minecraft Web Site veriolarmı illa yada site için sitemi alcaz48 Saat içinde teslim edilir. Sabredin![]()
Ticket at cevap verirler.Saol Birden Korktum Hizmetlerdede Gozukmuyo Gelmedi Ama Icim Rahatladı
Kardeş Bide Bişi Sorucaktım Oto Minecraft Web Site veriolarmı illa yada site için sitemi alcaz
Onur Bildirime Cevap Verdim
sunucularımız ovh dan fiziksel olarak kiralanpı esxi ile sanallaştırılmaktadır.Sunucularınız ovh fiziksel sunucumudur .. ?
Hocam, Mesai saatlerimiz : Hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00Sunucu Alıcam Desteğe Yazdım Cevap Yok.
Ürününüz teslim edilmiştir.Onur Kaya Dün 24 saat içinde teslim edilecektir demiştin, ama edilmedi ? 2 GB Sunucum