- En iyi cevaplar
- 0
İyi günler server aldığımızda minecraftKonumuz günceldir
ip adresleriniz sayısalmı yoksa
isim.1sunucum.com gibimi ?
İyi günler server aldığımızda minecraftKonumuz günceldir
play.serveradı.tk şeklinde ücretsiz veriyoruzİyi günler server aldığımızda minecraft
ip adresleriniz sayısalmı yoksa
isim.1sunucum.com gibimi ?
.tk istemesek nasıl veriyorsunuz.zaten bedava tkplay.serveradı.tk şeklinde ücretsiz veriyoruz
alan adı ücretsiz yanında host ve dosyalarını biz karşılıyoruz. alan adı isterseniz fiyatları.tk istemesek nasıl veriyorsunuz.zaten bedava tk
Güzel bir projem var bitiğinde sizden yararlana bilirim ama şu anlık bir şey söyleyemem başarılar dilerim
2 hosting arasında kaldım 1Sunucum ve ...... -.-
Bugün yada yarın sizden sunucu alıcam inşalalh memnun kalırım.Tabi sizleride aramızda görmek isteriz.
Size Ozel msj attım bakarmısınızBugün yada yarın sizden sunucu alıcam inşalalh memnun kalırım.
ticket atın onlara ben aldım şimdi 12 dk sonra server ismini belirtin dediler birazdan açılıcak bence sizde ticket atın.vallaha 10.04.2016 da sunucu aldım
bugün 12.04.2016 hala verilmedi.
Not; 13.04.2016 ya girmeye 01:30 saat kaldı hala verilmedi
Onur KAYAticket atın onlara ben aldım şimdi 12 dk sonra server ismini belirtin dediler birazdan açılıcak bence sizde ticket atın.
şu an banada cevap vermediler.kaç kere attım bi bilsen
Onur KAYA
12/04/2016 20:21
Kurulum surecine geçildi **** bey telafisini sağlayacagiz merak etmeyin
12/04/2016 20:26
tamam teşekküler. ne lazımsa söyleyin söyliyim
Onur KAYA
12/04/2016 20:27
Bizzat firma sahibi olarak ekip arkadaslarima bildirdim. Gece 12 ye kadar teslim etmezler ise faiziyle iadesini ben sağlayacağım
12/04/2016 20:30
iade istedim. sunucuyu açacaklarını söylediler 20:27 den buyana ses yok.
Satış sonrası yardım nasıl bilmem ama satış öncesi destek BERBAT.
3 gün oluyor yeter artık..
şu an banada cevap vermediler.
on line 29, 29 uncu satırda galiba bir hata var 1Sunucum en kısa zaman düzeltir umarım.3 gün oluyor şuanda :/ bıktım beklemekten bi server vermek bukadar zormu yahu 3 gün nedir abicim
kaçtane oyuncu kaybettim ben 30 gün yerine 33 gün vereceklermiş genede telafi olmuyor bu oyuncular uçtu gitti
bunaldım artık beklemekten 3 gün oldu oooof
Reklamlara kandım sunucuyu aldım :/
23:59 a kadar verilmezse iade alacağım.
İyi Forumlar
Evet server.propertiesten yaptığım ayar sonucu server pert durumda ne açılıyor ne sıfırlanıyor.
ayarı geri çekiyorum ama tın yok
Buyrun size 1sunucumun web paneli;
![]()