• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

1Sunucum.Com | Yeni Minecraft Web Panel Tanıtımı

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Ben böyle bir rezalet görmedim! 3 Tane Sunucu sipariş ettim; 20 | 30 | 50 TL'lik paraları peşin ödendi fakat Giriş bilgisi verilmiyor. Destek TİCKET'i attım, Aradım Mesai saatlerinde değiller bu rezaletle hala konunuzu nasıl açıyorsunuz anlıyamadım. En kısa sürede dönüş için skype dranklorge_13 En kısa sürede dönüş yapılmaz ise Yasal yollardan haklarımı kullanarak Şikayette bulunacağımı bilmenizi istiyorum. İnşAllah mesaj atmazsınızda bakın napıyorum!
10 dakikada sunucu teslim edilecek diye mi düşündün anlamadım ki? Bekle verilecek ne rezalet ne fiyasko aman.

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 dakikada sunucu teslim edilecek diye mi düşündün anlamadım ki? Bekle verilecek ne rezalet ne fiyasko aman.
10 dakika'da verilecek diye bir şey söylemedim. Ben yaklaşık 36 saattir Outlook hesabımda sürekli yenileyip bekliyorum gece gündüz. Ben bilmem ya verilecek, ya verilecek! Cumartesi akşamına kadar bekliyeceğim.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım 36 saat olmuş tın yok. Bu saatten sonra ne verilecek şaşırdım açıkcası diğer hostlar her zaman DESTEK içindeler 6 tane TİCKET attım hala tık yok...!
Gecikme için kusura bakmayın. Hatamızı telafi edeceğiz. Özelden attığım mesaja cevap verirmisiniz lütfen.

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten hata etmişim ama insan sabırsızlanıyor. Özel'e bakarmısınız lütfen. :) Kaliteli bi HOST gerçekten 2 gün sabretmelisiniz ama :)

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok erken karar vermişim sunucu verildi ama VDS gibi şeyler hala verilmedi. Ah, Ahh!

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok erken karar vermişim sunucu verildi ama VDS gibi şeyler hala verilmedi. Ah, Ahh!

Yanlış anlaşılma olmasın Tarık bey. Siz Minecraft paketi sipariş ettiginiz için Linux alt yapısı mevcut. Bu yüzden sadece panel üzerindne yönetim sağlarsınız. Uzak masaüstü bilgisi istiyorsanız mail adresinde belirttigim gibi onay verdiginizde sunucuyu formatlayıp 15 dakika içerisinde windows kurup uzak masaüstü bilgisi iletebiliriz..

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlaşılma olmasın Tarık bey. Siz Minecraft paketi sipariş ettiginiz için Linux alt yapısı mevcut. Bu yüzden sadece panel üzerindne yönetim sağlarsınız. Uzak masaüstü bilgisi istiyorsanız mail adresinde belirttigim gibi onay verdiginizde sunucuyu formatlayıp 15 dakika içerisinde windows kurup uzak masaüstü bilgisi iletebiliriz..

Özelden site mesaj attım bakabilirmisiniz.

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onayladım ama henüz cevap yok 15 dakika dediniz aradan 1.5 saat geçti lütfen arkadaşlar biraz hızlı online olmaya çalışın eksik varsa ben ekibe katılıp Mail üzerinden DESTEK sağlarım. HEr türlü onlineyim ben

YENI SKYPEM: morbeth.ts bu skypemi yayın arkadaşlar görevleri geçmem lazım lütfen!

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onayladım ama henüz cevap yok 15 dakika dediniz aradan 1.5 saat geçti lütfen arkadaşlar biraz hızlı online olmaya çalışın eksik varsa ben ekibe katılıp Mail üzerinden DESTEK sağlarım. HEr türlü onlineyim ben

YENI SKYPEM: morbeth.ts bu skypemi yayın arkadaşlar görevleri geçmem lazım lütfen!

Bilgileriniz mail ile teslim edildi.

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, Bir kaç söz söylemek lüzum ettim.
Öncelikle bu HOST gerçekten çok kaliteli, Lagsız, Anlık TPS değeri 20.0 192 plugin yükledim en ufak lag yok 6 GB RAM'da, Hemen ilgi olmayabiliyor. Çünki yoğunlar sanırım. Sunucu sipariş ettiyseniz, 2 gün bekleyin ve mail atın VDS ayarlarınızı isteyin Windows yaptırabilirsiniz onay verin ve alan adınızın ne olmasını istiyorsanız söyleyin 10 dakika içerisinde Düzenleyip veriyorlar. Cidden Çok Güzel bir host benim Sunucum tutarsa inşAllah HUB'a doğru yol alıcağım buradan!