2 GB Ram 1.15 GB veya Daha Düşük Gözüküyor

I3eyazCrafter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya yeter batsın şu konu :D 64 yapmayacağım zaten 16 GB almadık yani o kadar bir performans farkı olmayacak zaten gerekmiyor da performans.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
AMD işlemcilerin fazla ısınması sadece efsane. Asıl ısınma sorunu intel'in son seri işlemcilerinde var.
intel i7 4770k 3.50 Ghz = 32 C

fakat amd konusuna gelirsek yeni nesil seride artık ısınma konusunda çok büyük adımlar attığını görüyoruz :)
Edit: eski nesil amd almayın kesinlikle pişman olursunuz 90 C ye kadar sıcaklık var :p

EmreKozan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şu ısınma konusunu hala anlamış değilim bazı arkadaşlar hala AMD işlemcilerin ısındığını ısrar ediyor! hiçbir işlemci özel işlemler yapılmadıktan sonra 90 dereceye ulaşamaz! BIOS dediğimiz olay bunu sadece AMD işlemcilerde uygulamıyor bu tüm anakartlarda üretim esnasında yazılıp kodlanmış ve anakart üreticilerinin işlemciyi koruma amaçlı geliştirmiş oldukları önlemdir.İşlemci belli bir sıcaklığa ulaştığı zaman sistem kendi kendini kapatmaktadır.Ama hala bazı arkadaşlar BIOS ekranında gördüğü 90 º F = 32,222 º C matematik yönünden yönünden zayıf ve birazda kör olan arkadaşlarımız bu ikisini karıştırmakta ve bir birinden alakasız bazı efsaneler malesef ortaya çıkmaktadır. Bu arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli olmalarını ve kendilerini gülünç duruma düşürmemelerini tavsiye etmekteyim.İyi günler | Umarım bu konuyada noktayı koyabilmişizdir ...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şu ısınma konusunu hala anlamış değilim bazı arkadaşlar hala AMD işlemcilerin ısındığını ısrar ediyor! hiçbir işlemci özel işlemler yapılmadıktan sonra 90 dereceye ulaşamaz! BIOS dediğimiz olay bunu sadece AMD işlemcilerde uygulamıyor bu tüm anakartlarda üretim esnasında yazılıp kodlanmış ve anakart üreticilerinin işlemciyi koruma amaçlı geliştirmiş oldukları önlemdir.İşlemci belli bir sıcaklığa ulaştığı zaman sistem kendi kendini kapatmaktadır.Ama hala bazı arkadaşlar BIOS ekranında gördüğü 90 º F = 32,222 º C matematik yönünden yönünden zayıf ve birazda kör olan arkadaşlarımız bu ikisini karıştırmakta ve bir birinden alakasız bazı efsaneler malesef ortaya çıkmaktadır. Bu arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli olmalarını ve kendilerini gülünç duruma düşürmemelerini tavsiye etmekteyim.İyi günler | Umarım bu konuyada noktayı koyabilmişizdir ...
9 yıl önce amd işlemcim yanmıştı intel aldık hiçbir sorun olmadı xD

ayrıca sözün bana ise cidden 90 C gördüm ki onu da speedfan'da gördüm.. Nasıl mı far ettim dersiniz??
HD video kasmaya başladı. 5 dakika sonunda yeter artık diye speedfan'ı açtım ve gördüğüm şey Core0 ve Core1 yanında ateş (yani çok sıcak anlamında) iconu ve 90 C ... ve yarıda HD0 diye bir şey de vardı o da 90 C :p

EmreKozan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sıcaklık ölçmek için yardımcı programlar hiçbir zaman önermiyorum. Genellikle BIOS'dan bakmak her zaman daha iyi ve doğru sonuçlar vermektedir.