2011 den bugüne temaların kareleri

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
2. Temadan beri varım (başka hesab ile)
En iyiside 2 tema.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Minecrafting teması o

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bu forumun 50 kişilik kan kardeşi desen daha doğru olur.[DOUBLEPOST=1413457406,1413457139][/DOUBLEPOST]
"Merhaba!
Uzun bir bekleyiş ve heyecandan sonra Minecraft Türk yayın hayatına başlamış durumda.. Biliyoruz Minecraft piyasasında ilk değiliz fakat en iyisi olma yolunda ilerleyeceğimize şüpheniz olmasın. Sitemiz henüz yeni olduğundan bu süreç içerisinde sizlerinde desteğine ihtiyacımız olduğunu unutmayın. Umarız Minecraft Türk olarak Türkiye’de hem serverlarımız hem de forumumuz olarak yeni bir çığır başlatırız.
Minecraft Türk sizlerle, aramıza hoşgeldiniz" 23 Ekim 2011'de yazılan bir mesaj.
hedeflerini gerçekleştirmişler.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@craft_man yeni temaya şimdiden başlayın çünkü bu temada ileriki zamanlarda eski temalar gibi soğuk,beğenilmeyen tema olarak kalcak.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
2013 yazan temada ben foruma katılmıştım; birkaç hafta sonrasında da ‘2014' denilen Fusion temasını koymuşlardı. 2013’ün logosu iyiydi. (Arkadaki ordular hariç. Ne güzel minecraft fontuyla 'türk' yazmışsınız işte. Hayat iyi gidiyordu) 'Bugün'ün teması baştan sona süper. 2014‘ün temasıda güzeldi fakat o arkaplanla her şeyi batırdılar bence.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
2013 yazan temada ben foruma katılmıştım; birkaç hafta sonrasında da ‘2014' denilen Fusion temasını koymuşlardı. 2013’ün logosu iyiydi. (Arkadaki ordular hariç. Ne güzel minecraft fontuyla 'türk' yazmışsınız işte. Hayat iyi gidiyordu) 'Bugün'ün teması baştan sona süper. 2014‘ün tem

.
bence de ama;
'Bugün'ün teması baştan sona süper. 2014‘ün temasıda güzeldi fakat o arkaplanla her şeyi batırdılar bence.
kısmına katılmıyorum

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
bence de ama;

kısmına katılmıyorum
Forumdaki yazılarda arkasında zaten beyaz div'ler yani anlayacağın şekilde beyaz kutular var. Onun arkaplan resimlerinde beyaz yoğunluklu bir resim görmek, onu bırakalım çözünürlüğü yetmeyip bulanıklaşmak zorunda kalan bir arkaplan gerçekten felaket gözüküyordu.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 2013 de 2012 temasını kullanıyordum. Forum ayaralrında rastgele keşfetmiştim...
Edit: 2012 teması bu konudaki değil Minecrafting'de kullanılan tema. Benim en beğendiğim tema oydu ama bu da güzel.