K
Klood07
Ziyaretçi
2013'deki temayı unutmuşum yav
2012'yi göremedik zaten :/ Eski temayı da yakında unuturum 
bencede.2013'deki tasarım çok daha iyi...
Minecrafting teması oAslında 2012 de o tema değil bu tema vardı![]()
bu forumun 50 kişilik kan kardeşi desen daha doğru olur.[DOUBLEPOST=1413457406,1413457139][/DOUBLEPOST]Minecrafting teması o
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hedeflerini gerçekleştirmişler."Merhaba!
Uzun bir bekleyiş ve heyecandan sonra Minecraft Türk yayın hayatına başlamış durumda.. Biliyoruz Minecraft piyasasında ilk değiliz fakat en iyisi olma yolunda ilerleyeceğimize şüpheniz olmasın. Sitemiz henüz yeni olduğundan bu süreç içerisinde sizlerinde desteğine ihtiyacımız olduğunu unutmayın. Umarız Minecraft Türk olarak Türkiye’de hem serverlarımız hem de forumumuz olarak yeni bir çığır başlatırız.
Minecraft Türk sizlerle, aramıza hoşgeldiniz" 23 Ekim 2011'de yazılan bir mesaj.
evet bencede en iyisiydi birlikte toplanıp 2013 teki tema gelsin diyelim mi?En iyisi 2013'dekiydi bence de. O pasta teması falan dediğiniz tema değil, arkaplandı muhtemelen.
bence de ama;2013 yazan temada ben foruma katılmıştım; birkaç hafta sonrasında da ‘2014' denilen Fusion temasını koymuşlardı. 2013’ün logosu iyiydi. (Arkadaki ordular hariç. Ne güzel minecraft fontuyla 'türk' yazmışsınız işte. Hayat iyi gidiyordu) 'Bugün'ün teması baştan sona süper. 2014‘ün tem
.
kısmına katılmıyorum'Bugün'ün teması baştan sona süper. 2014‘ün temasıda güzeldi fakat o arkaplanla her şeyi batırdılar bence.
Forumdaki yazılarda arkasında zaten beyaz div'ler yani anlayacağın şekilde beyaz kutular var. Onun arkaplan resimlerinde beyaz yoğunluklu bir resim görmek, onu bırakalım çözünürlüğü yetmeyip bulanıklaşmak zorunda kalan bir arkaplan gerçekten felaket gözüküyordu.bence de ama;
kısmına katılmıyorum