2019 Yılınca çıkacak olan akıllı telefonlar!

bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
Hepimizin elinde bir akıllı telefon var.Hergün işimize yarıyor.Yeni çıkan telefonları almayı kim istemez ki? Fakat önce yeni çıkacak olan telefonları bilmemiz lazım.
Bu konumda sizlere 2019 da çıkacak olan bazı telefonları araştırıp paylaşıcam.

2019’da gelecek bazı telefonlar
S10 un temel modeli (128 gb) 800 sterlinden,512 gblik versiyonu ise 1000 sterlinden satılıcak.S10 Plus'ın 128 GB‘lık modeli, 900 sterlinden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bunun haricinde ise 512 GB’lık S10 Plus modeli 1.110 sterlinden başlayacağı da görülüyor. S10 Plus'ın 1 TB lık versiyonunu da satışa sunacak. Depolama alanı ile ön plana çıkacak olan telefonun etiket fiyatı ise 1.400 sterlin olacak.
LG G8 ThinQ modelinde de bir önceki G serisi üyelerinde olduğu gibi LCD panelkullanılması bekleniliyor. Bunun yanı sıra ekran çözünürlüğünün ise 4K’yayükseltilmesi bekleniyor. LG’nin yeni akıllı telefon modelinde ekran çözünürlüğünü 4K’ya yükseltilecek olmasının özel bir neden olduğu düşünülüyor. Bunun sebebinin telefonun VR gözlük ile kullanıldığı durumda daha iyi sonuç vermesi olacağı söyleniyor. Bu sayede LG, bu modeliyle muadillerinden ayrılabilir.
İnce çerçeveleri dikkat çeken akıllı telefon, ön taraftan bakıldığında Note 9’u andırıyor. Xperia XZ3’te yer alan 6 inç büyüklüğündeki ekranın aksine, incelen çerçeveler ve daha uzun yapı ile bu modelde 6.5 inçlik bir ekran yer alacak.
8.2 mm kalınlığındaki telefonun arka tarafında, dikey şekilde konumlandırılan üç kamera ve LED flaş yer alıyor. Arka tarafta parmak izi okuyucu bulunmaması, Sony’nin bunu yan tarafta yer alan güç düğmesine entegre ettiğini gösteriyor.
Yapılan sızıntıya göre, 5 kameralı Nokia 9 modelinde 3.5 mm kulaklık girişinin yer alındığı görülüyor. Bunun haricinde, 5 adet kamera lensi ve LED flaş için ayarlanmış olan kesimler de dikkat çekiyor. Akıllı telefon pazarına HMD Global ile yepyeni bir kimliğe bürünerek karşımıza çıkan Nokia, yeni amiral gemisi ile oldukça iddialı geliyor.
Leica lensleri ile Huawei akıllı telefonlardaki kameralarda yüksek başarı elde ederken Nokia ise PureView kameralarıyla ve Zeiss ortaklığıyla ciddi bir rakip olmaya hazırlanıyor.
Modelin 5.9 inç boyutlarında çentiksiz ekranda QHD çözünürlük sunacağını belirten sızıntı, aynı zamanda Snapdragon 845 işlemciden gücünü alacak. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimine ev sahipliği yapacak olan Nokia 9, 4150 mAh bataryadan gücünü alacak.Suya ve toza karşı dayanıklı olacak olan akıllı telefon Android 9.0 Pie ile kutudan çıkacak. 5 kameralı kurulum net bir şekilde görülürken çift tonlu LED flaş ve yakınlık sensörünün onlara eşlik etmesi bekleniyor. Kameraların görevleri hakkında ise net bir bilgi şu aşamada bulunmuyor. Son olarak ise önümüzdeki 2-3 ay sonra piyasaya sunulacak modelin, şimdiye kadarki en pahalı Nokia modeli olacağını da belirtelim.
Şirkete yakın kaynaklarca aktarılan bilgiler ışığında P30′un 3 adet arka kamera ile geleceği belirtiliyor. Söz konusu bu kameralar ise, 38 MP ana, 20 MP ikinci ve 12 MP geniş açı kamera sensörü olacak.
Tüm bunların haricinde Huawei’nin yapay zekası ile dikkat çeken Kirin 980 işlemcisi ile geleceğine kesin gözüyle bakılan Huawei P30 modelinin 8 GB RAM kapasitesine sahip olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.
Yine aynı şekilde 7 nm Kirin 980 işlemcisinden gücünü olan P30 Pro modelinin ise 10 veya 12 GB‘lık RAM seçeneği ile tanıtılması bekleniyor.
Arkadaşlar maalesef Oneplus 7 ile ilgili kesin Türkçe bir kaynak yok.Bir sürü kaynak 15 Ocak 2019 da çıkacağını söylüyor.
Resmi bilgilere göre devrimsel nitelikteki telefon katlanmadığı zaman 7.3 inç boyutundaki bir tablet olarak kullanılabiliyor. Katlandığında ise 4.58 inç boyutundaki bir akıllı telefona dönüşen katlanabilir telefon 200 gram bir ağırlığa sahip.Geliştiriciler konferansında ilk defa gün yüzüne çıkartılan teknoloji devinin katlanabilen telefonu, katlandığı takdir oldukça kaba görünüyordu. Fakat etkinlikte tanıtılan söz konusu modelin prototip olduğunu da göz önünde bulundurursak, 2019 yılınca oldukça modern hatlara sahip bir katlanabilir akıllı telefon modeli ile karşılaşacağımızı da özellikle belirtelim. 1750 dolardan satışa çıkacak.

Konum bu kadardı umarım beğenmişsinizdir.
@AdexTR
 


bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
Düzeltme: Arkadaşlar kusura bakmayın maalesef ki kaynaklar sansürlenmiş.
 

ZorinTR

Zombi Katili
Mesajlar
247
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
542
Puanları
590
Ruh hali
valla ne diyeyim, çok hoş telefonlar. bir de şunları alışveriş merkezleri dışında bir yerde elimizde tutabilsek olmaz mıydı :( hani telefonun sahipleri olarak falan :)
 

Üst