Ayağım alçıdayken pek istediğim gibi olmaz ben basketbolcuyum lisansım var maçlara çıkıyorum onun yerine 2 kolumu kırardım ama günah pointBacağını kırmayı dene, Yalnız dikkat et; çatlat, öküz gibi kırma.. Sonra da bütün yazını doyasıya bilgisayar başında geçir.Kimse kalk ekmek al, yok efendim su getir, şurdan tencereyi çıkart ya da bi koşu yufka kapıver diyemez.. Hayatını yaşarsın anlayacağın.
ya kırıyım derken şöyle olursaBacağını kırmayı dene, Yalnız dikkat et; çatlat, öküz gibi kırma.. Sonra da bütün yazını doyasıya bilgisayar başında geçir.Kimse kalk ekmek al, yok efendim su getir, şurdan tencereyi çıkart ya da bi koşu yufka kapıver diyemez.. Hayatını yaşarsın anlayacağın.
ya kırıyım derken şöyle olursa
18 + dır resim yada girin ben uyardımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kevin Ware?İnsanların derisi domuzlarınkinden çok ama çok daha serttir. Bunu domuzun bacağını kırmaya çalışırken bile yapamazsın.. Bir bıçakla yarmadan imkansız anlayacağın...
O kadar heves ettirdin lan ;(
Çok yazık bunlarla uğraşacağına annenle bana bir sorarmısın neden böyle bir şey yapıyorlar ?