?????

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben korkumu yendim fakat beynim sürekli benimle oyun oynuyor senin dediğin gibi halüsilasyonlar çok görüyorum ve rahatsız olup ışığı açıyorum çünkü tavanda gezen kadına benzeyen tipsiz suratları dağılmış mahlukatlar geziyor hadi onu geçsem yerde maymun gibi hareket eden suratı dağınık cüceler geziyor işte sırf bunları dedim diye bir kaç kişinin korkması muhtemel.Ayrıca bunlar sürü halinde 5-6 tane falan görüyorum ve bunlar tamamiyle gerçek değiller sadece beynimin bana oynadığı bir oyun bunlar ve bunu durduramazsanız rahatsız olursunuz o zamanda lambayı yakarsanız rahatlarsınız.
Allah yardımcın olsun gardaş .__.

• Beğen
Reactions: DIO

JackC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben korkumu yendim fakat beynim sürekli benimle oyun oynuyor senin dediğin gibi halüsilasyonlar çok görüyorum ve rahatsız olup ışığı açıyorum çünkü tavanda gezen kadına benzeyen tipsiz suratları dağılmış mahlukatlar geziyor hadi onu geçsem yerde maymun gibi hareket eden suratı dağınık cüceler geziyor işte sırf bunları dedim diye bir kaç kişinin korkması muhtemel.Ayrıca bunlar sürü halinde 5-6 tane falan görüyorum ve bunlar tamamiyle gerçek değiller sadece beynimin bana oynadığı bir oyun bunlar ve bunu durduramazsanız rahatsız olursunuz o zamanda lambayı yakarsanız rahatlarsınız.
Aynen öyle işte benim durumumum kötü olanı sürekli olmaması Amnesia'yı hiç korkmadan oynayabildiğim halde 2 gün sonra ZERRE kadar korkmadığım o yaratık birden uyurken rüyama girdi.Hiç beklemediğim zamanda oluyor normalde sürekli duyduğum sesler geceliğin çok fazla değişik gibi geliyor [Geceliğin karanlık olduğu için beyin 2. bir duyuya yani işitmeye daha çok odaklanır buda sizin diğer sesleri daha çok duymanıza neden olur]Buda ne yazıkki hop bu ses hop kim var evde bazende deli cesaretimidir nedir apartmanın ortasında ''HAYVAN'' gibi s****r git lan diye bağırmama ve ailemden fırça yememe neden oluyor bide üst komşuların ayak sesi eklenince..Değme keyfime

• Beğen

JackC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hiç onları ellemeye çalıştın mı hele tavanda gezinen vahşi bayanlar varsa:) tipleri dağılmış umarım iç güzelliğe önem veren erkelerdensindir
Vahşi bayanlardan çok orası burası kesilmiş deeb web'deki psikopatların elinden çıkmış uzun mahluklar

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim rehmetli dedem çarpılmıştı o dediğin cüceleri görüyodu

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atasözleri hiç tutmaz. Hep tersi çıkar. Bu mantıkla gidersek korkunun ecele faydası vardır. Yani korkarsak bir şey olamaz. Yoldan karşıya araba çarpar mı diye geçersek bir şey olmaz ama arabayı düşünmezsek çarpar.

JackC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
iç güzelliğe önem veriyor musun? o zaman sorun yok:) ama onların iç güzelliği falan olduklarını zannetmiyorum:(
Vallaha dostum yaklaşıcak cesaretim daha olmadı çoğunlukla üstümdeki örtüyü başıma çekip ters yattım çoğunlukla ama halisünasyon olduğunu umuyorum yani ''Geçici''

JackC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum lütfen olayı din'e çevirme .Hiçbir alakası yok ki zaten, zaten hocaya git onları sor olayıda zaten günah islam dininde.[DOUBLEPOST=1405022952,1405022918][/DOUBLEPOST]
yerinde olsaydım onları ellemeye çalışırdım bu aralar cinsel dürtülerim beni elegeçirmiş durumda eğer sende benim durumumda isen senin için güzel bir fırsat olabilir:)
Kolay gelsin işin zor :D :D

JackC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
önerimi uygula sen masutbüsyondan kurtulabilirsin diyorum bunun ne kadar önemli bir şey olduğunun farkında mısın? hatta git yatak odana şimdi tüm ışıkları söndür ve bir tanesini iyi bir becer:) eğer kaçarlarsa kovala onları hatta grup yap akılları başlarına gelsin
Öyle bir şey yaparsam kız arkadaşımın yüzüne bakabileceğimi sanmıyorum :=) Ben onla mutluyum ama birtane görürsen senin yanına gitmesini söyliyeceğim :)

JackC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ooo kız arkadşaın mı var o zaman dediklerimi unut masurbüsyonada ihtiyacın yokmuş... o zaman onları eğiterek orada kendine küçük bir köy kurabilirsin güzel olurdu:)
Yok artık :D Seni bu hayal gücüyle kineziyle itiyorum biraz çalış bi süre sonra zaten bu konudaki kızları hop diye tavlarsın :)

• Beğen