24 saat izleneceksiniz ama...

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
24 saat her hareketiniz izlenecek ama 1 milyon dolar verilecek
Kabul eder misiniz?
Edit: İnternette paylaşılacak
Edit: Tüm hayatınız boyunca izleneceksiniz

Son düzenleme:

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
24 saat istediğimi yaparım internete koyduklarında ise 1 milyon dolarımı alıp ya siteyi kapattırırım yada siteyi satın alırım
Sana bir günde 1 milyon verebilecek güçte ekonomiler var :C Ben de 1 gün boyunca uyur ve toğalete gitmem :D izlerken onlar sıkılsınlar

4EVERMC2013

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana bir günde 1 milyon verebilecek güçte ekonomiler var :C Ben de 1 gün boyunca uyur ve toğalete gitmem :D izlerken onlar sıkılsınlar
bunu düşünmemiştim sori :D şey yapsam 1 milyon doların yarsını 500.000 bin doları yani hackerlere versem 200 tlye site hackliyolar :D 500.000 dolara siteye atom bombası atarlar (mecazi)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bahsedilen şeyin mantığı acaba '' 7 / 24 izleneceksin ama çok zengin olacaksın kabul eder misin '' olabilir mi?

Öbür türlü ( 1 gün ) 24 saat izlesinler süre bittikten sonra paramı alır giderim ,_,

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
24 saat istediğimi yaparım internete koyduklarında ise 1 milyon dolarımı alıp ya siteyi kapattırırım yada siteyi satın alırım
Sosyal medya ve beyin bu. Beyin gördüğü şeyi aklından silmez sosyal medyada ise videolar hızlıca her yere yayılır. Bir kaç dakika içinde bunları yapabilecek misin?

Ben olsam kabul etmem.
Para için özel hayatı vermeye kadar düştük mü?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzlesinler internete yüklesinler ne fark eder :D WC gittiğimi görünce ne kazanacaklar yani :D Kaldı ki özel hayatın gizliliğini ihlal ettikleri için dava açma hakkım var, dolayısıyla parayı alır siteyi kapattırırım. Sonra yayınlarlarsa da yayınlasınlar totoma çok meraklılarsa baksınlar ne diyim :D

4EVERMC2013

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sosyal medya ve beyin bu. Beyin gördüğü şeyi aklından silmez sosyal medyada ise videolar hızlıca her yere yayılır. Bir kaç dakika içinde bunları yapabilecek misin?

Ben olsam kabul etmem.
Para için özel hayatı vermeye kadar düştük mü?
özel hayat :D evde bir günüm 1 milyon dolardan bahsediyoruz burda sadece bi gün bir koltukta uyu ? insanlar neyini izlesin uyuyan bi insanın o zaman hepimiz youtubede populer olmak için kamera koyup uyuyalım ve bitti ?

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzlesinler internete yüklesinler ne fark eder :D WC gittiğimi görünce ne kazanacaklar yani :D Kaldı ki özel hayatın gizliliğini ihlal ettikleri için dava açma hakkım var, dolayısıyla parayı alır siteyi kapattırırım. Sonra yayınlarlarsa da yayınlasınlar totoma çok meraklılarsa baksınlar ne diyim :D
Kardeş sen izin veriyorsun,dava açma hakkın yok.Ve Youtubede paylaşırlar Youtubeyi m kapatcan?Ve emojileri acilen bırakman gerek.

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kağıt imzalayacaksın öyle kolay değil

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş sen izin veriyorsun,dava açma hakkın yok.Ve Youtubede paylaşırlar Youtubeyi m kapatcan?Ve emojileri acilen bırakman gerek.
Ben izlesinler diye izin veriyorum internete yüklesinler diye değil. Dava açma hakkım var. Araştırmadan yorum yapmayın. Bu forumda moda galiba bu? :D Edit: Tamam internette paylaşılacak demişsiniz :D İzlesinler ne yapacaklar izleyip :D
Kağıt imzalayacaksın öyle kolay değil
Bende parkinson var imza atamıyorum parmak bassam olur mu?