SüperAhmet
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler şimdi tuvalettesiniz,sizi çekiyolar ve internete atıyorlar.herkes çatır çatır gülüyor izlerken.Dışarı çıkmaya utanmaz mısın?
Aynen düşünsene unutup zzaaaaaaaaaarttt diye etrafı bombalıyosun. Sonra bi bakmışsın sosyal medyanın ağzına sakız olmuşun. Şirket toplantısına gidiyosun millet gülüyo falan yaşanmaz öyle psikolojin bozulurBeyler şimdi tuvalettesiniz,sizi çekiyolar ve internete atıyorlar.herkes çatır çatır gülüyor izlerken.Dışarı çıkmaya utanmaz mısın?
Aynısını ben demiştim -,-Beyler şimdi tuvalettesiniz,sizi çekiyolar ve internete atıyorlar.herkes çatır çatır gülüyor izlerken.Dışarı çıkmaya utanmaz mısın?
SENERYO MU DEDİN!Dostum bilim kurgu yaptınız konuyu, resmen seneryo yazdık![]()
edergo forum kapısına bakıp 10 saniye bekledi ve forumu terk etti...SENERYO MU DEDİN!
General edergo,Sikkim'in dağlarına çıkmıştı.Nepal savunmasının nasıl kırılacağını düşünüyordu.Arkasından General @LapisDüşmanı geldi.Dedi ki "olm lan halk bizi tutuyor mu".edergo da:he tutuyor hı çok tutuyor acayip tutuyor hep sizi bekliyorduk diyor hi hı he.
"Edergo anca orama general olur." Bir rus atasözüSENERYO MU DEDİN!
General edergo,Sikkim'in dağlarına çıkmıştı.Nepal savunmasının nasıl kırılacağını düşünüyordu.Arkasından General @LapisDüşmanı geldi.Dedi ki "olm lan halk bizi tutuyor mu".edergo da:he tutuyor hı çok tutuyor acayip tutuyor hep sizi bekliyorduk diyor hi hı he.
Benim hakkımda var mı onlardan"Edergo anca orama general olur." Bir rus atasözü
L.D. Hakkında söylenen ünlü bir söz: "Allah, zalimlerin ebedi mekanını, dünyada yaptıklarıyla tayin eder." N.K.FBenim hakkımda var mı onlardan