24 saat izleneceksiniz ama...

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler şimdi tuvalettesiniz,sizi çekiyolar ve internete atıyorlar.herkes çatır çatır gülüyor izlerken.Dışarı çıkmaya utanmaz mısın?

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler şimdi tuvalettesiniz,sizi çekiyolar ve internete atıyorlar.herkes çatır çatır gülüyor izlerken.Dışarı çıkmaya utanmaz mısın?
Aynen düşünsene unutup zzaaaaaaaaaarttt diye etrafı bombalıyosun. Sonra bi bakmışsın sosyal medyanın ağzına sakız olmuşun. Şirket toplantısına gidiyosun millet gülüyo falan yaşanmaz öyle psikolojin bozulur

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam Seni 24 Saat İzler Parayı Verir Ondan Sonra Şantaj Yapar Parayı geri Alır Sizde ne olduğunu anlayana kadar iş işten geçer

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bilim kurgu yaptınız konuyu, resmen seneryo yazdık :D
SENERYO MU DEDİN!

General edergo,Sikkim'in dağlarına çıkmıştı.Nepal savunmasının nasıl kırılacağını düşünüyordu.Arkasından General @LapisDüşmanı geldi.Dedi ki "olm lan halk bizi tutuyor mu".edergo da:he tutuyor hı çok tutuyor acayip tutuyor hep sizi bekliyorduk diyor hi hı he.

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
SENERYO MU DEDİN!

General edergo,Sikkim'in dağlarına çıkmıştı.Nepal savunmasının nasıl kırılacağını düşünüyordu.Arkasından General @LapisDüşmanı geldi.Dedi ki "olm lan halk bizi tutuyor mu".edergo da:he tutuyor hı çok tutuyor acayip tutuyor hep sizi bekliyorduk diyor hi hı he.
edergo forum kapısına bakıp 10 saniye bekledi ve forumu terk etti...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
SENERYO MU DEDİN!

"Edergo anca orama general olur." Bir rus atasözü

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Beni 24 Saat İzlesinler Ne Var 12 Saat Uyku 10 Saat Pc 1 Saat Yemek 1 Saat Wc O Günde Wc Gitmesem Tutsam Sıkıntı Olmaz Full Pc De Çekerler Hatta Twitch De Flanda Canlı Yayın Yaparız Güzel Fikir Böyle bir şey Varsa Bana Acil Ulaşsınlar 1 Milyona Gerek Yok Bin Tl Bile Yeterli :D