2500 Tl lik Bütçe İçin daha İyi sistem olabilir mi ?

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben vatandan bu sistemi düşündüm 2500 Tl ye Belki daha yüksek performans verebilecek bi sistem düşünen vardır o yüzden soruyorum bu nasıl

Ayrıca sizce doların yaz bitmeden önce düşme ihtimali var mıdır?

Son düzenleme:

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vatandan değildi mahalle bilgisayarcısından alırsan bu sistemi 1200tlye toplarsın
1200 tl ye ikinci el almak istemiyorum ki zaten bu parçalar 2015 te de çok kullanılan parçalar bulamazsın direk arayıp ikinci, satan zaten illa ki bi sorun çıktığı için satıyordur 2 3 ay kullanıp atmıycam ben alınca[DOUBLEPOST=1435054941,1435054737][/DOUBLEPOST]Peki buna uygun bi soğutucu önerebilirmisiniz

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Monitörü Asus VS229HA alıp işlemciyi AMD(fx6300 alıp overclock ile rahat rahat kullanabilirsin. Ankartın da değişmesi gerekir.) Bir de 120GB SSD alabilirsin yanına.
Ancak yeni monitör ihtiyacın yoksa o bütçeye 970 sığdırırım ben.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Monitörü Asus VS229HA alıp işlemciyi AMD(fx6300 alıp overclock ile rahat rahat kullanabilirsin. Ankartın da değişmesi gerekir.) Bir de 120GB SSD alabilirsin yanına.
Ancak yeni monitör ihtiyacın yoksa o bütçeye 970 sığdırırım ben.
2k Bütçeye SSD Gereksiz Kadirciğim Nereden Baksan Bir SSD 200+ TL Şahsen 3 - 4 K Bütçesi Yoksa SSD Almasın Diyorum İlerde Upgrade Yapar

Monitor Neden Casper Lanet Olsun Şu Casper'a Git Çin Malı Al Casper Alma :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Anakartta masraftan kaçınarak gelecek için büyük hata yapmış olursun..
İşlemcisi K Bir İşlemci Değil Buradanda Anlaşılan OC Yapmaya Niyeti Yok Ekran Kartıda Pek OC Gerektirmez Pek Grafik Bağımlısı Değilse
İlersi İçin Düşünüyorsa Bu Sistem 5-8 Sene Daha İdare Eder 5 Seneye Kadar Çıkan Donanımlarla Yeni Pc Yi Bunu Aldığı Fiyata Toplayacağını Göz Önüne Alarak Söylüyorum Gereksizlik Olur Bu Sistemde Anakarta Yatırım Yapmak Heleki Bütçe 2K İse En Fazla Yapabileceği Z97 PC Mate Almak Ondanda Bütçesi Yetmez Bu İş İçin Bütçe Çok Önemli Oluyor
1-2 saniye hızlı açılması için almadım zaten :( normal birinden daha fazla kopyalama vb işlemler yapıyorum ki bu da çok sıkıcı bir durum olabiliyor HDD'de :(
Ssd De 120 Gb Tüm İşlere Yetmeyeceği İçin Gereksizlik Oluyor Şöyle HDD 1 TB 200 TL SSD 1 TB 300 - 400 TL Olsa Şahsen Değer Derim Ama 1 Sn İçin 10/1 Kapasiteyi Aynı Fiyata Almak Saçma Geliyor Genede Benim Görüşüm