resim var sizde görünmüyo muNe alacağanı görmedim'ki kardeşim.
1200 tl ye ikinci el almak istemiyorum ki zaten bu parçalar 2015 te de çok kullanılan parçalar bulamazsın direk arayıp ikinci, satan zaten illa ki bi sorun çıktığı için satıyordur 2 3 ay kullanıp atmıycam ben alınca[DOUBLEPOST=1435054941,1435054737][/DOUBLEPOST]Peki buna uygun bi soğutucu önerebilirmisinizVatandan değildi mahalle bilgisayarcısından alırsan bu sistemi 1200tlye toplarsın
2k Bütçeye SSD Gereksiz Kadirciğim Nereden Baksan Bir SSD 200+ TL Şahsen 3 - 4 K Bütçesi Yoksa SSD Almasın Diyorum İlerde Upgrade YaparMonitörü Asus VS229HA alıp işlemciyi AMD(fx6300 alıp overclock ile rahat rahat kullanabilirsin. Ankartın da değişmesi gerekir.) Bir de 120GB SSD alabilirsin yanına.
Ancak yeni monitör ihtiyacın yoksa o bütçeye 970 sığdırırım ben.
Ben aldığım SSD den memnunum açıkçası2k Bütçeye SSD Gereksiz Kadirciğim Nereden Baksan Bir SSD 200+ TL Şahsen 3 - 4 K Bütçesi Yoksa SSD Almasın Diyorum İlerde Upgrade Yapar
Monitor Neden Casper Lanet Olsun Şu Casper'a Git Çin Malı Al Casper Alma![]()
Şahsen 1-2 Sn Hızlı Açılması İçin 200 - 300 TL Para VermemBen aldığım SSD den memnunum açıkçası![]()
1-2 saniye hızlı açılması için almadım zatenŞahsen 1-2 Sn Hızlı Açılması İçin 200 - 300 TL Para Vermem![]()
İşlemcisi K Bir İşlemci Değil Buradanda Anlaşılan OC Yapmaya Niyeti Yok Ekran Kartıda Pek OC Gerektirmez Pek Grafik Bağımlısı DeğilseAnakartta masraftan kaçınarak gelecek için büyük hata yapmış olursun..
Ssd De 120 Gb Tüm İşlere Yetmeyeceği İçin Gereksizlik Oluyor Şöyle HDD 1 TB 200 TL SSD 1 TB 300 - 400 TL Olsa Şahsen Değer Derim Ama 1 Sn İçin 10/1 Kapasiteyi Aynı Fiyata Almak Saçma Geliyor Genede Benim Görüşüm1-2 saniye hızlı açılması için almadım zatennormal birinden daha fazla kopyalama vb işlemler yapıyorum ki bu da çok sıkıcı bir durum olabiliyor HDD'de
![]()