2500 Tl lik Bütçe İçin daha İyi sistem olabilir mi ?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İşlemcisi K Bir İşlemci Değil Buradanda Anlaşılan OC Yapmaya Niyeti Yok Ekran Kartıda Pek OC Gerektirmez Pek Grafik Bağımlısı Değilse
İlersi İçin Düşünüyorsa Bu Sistem 5-8 Sene Daha İdare Eder 5 Seneye Kadar Çıkan Donanımlarla Yeni Pc Yi Bunu Aldığı Fiyata Toplayacağını Göz Önüne Alarak Söylüyorum Gereksizlik Olur Bu Sistemde Anakarta Yatırım Yapmak Heleki Bütçe 2K İse En Fazla Yapabileceği Z97 PC Mate Almak Ondanda Bütçesi Yetmez Bu İş İçin Bütçe Çok Önemli Oluyor

2 K bütçe ile taban seviye anakart almak parayı israf etmektir asıl. Tabi tercih meselesi bu. 6 ayda bir anakartımı güncelleyen biri olarak msi h81m gibi bir kartı almayı mantıklı bulmuyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
2 K bütçe ile taban seviye anakart almak parayı israf etmektir asıl. Tabi tercih meselesi bu. 6 ayda bir anakartımı güncelleyen biri olarak msi h81m gibi bir kartı almayı mantıklı bulmuyorum.
2K Bütçe İle İmkanlardan Kısarak Ramı 4 Gb Yapıp Kasada Biraz Çekerek İşlemciyi i3 4160 Tarzı Bir CPU Düşrek Anakart Yükseltirlir yada Ekran Kartı Düşürürülür Gtx 750Ti Tarzı Bunlarda Performans Açısından 2K Bütçeye Israf Gibi Olur Bütçe Artarsa Sıra İle Herşeyi Arttırabilir 2K Bütçeye Toplanabilecek Güzel Bir Sistem İlerde Ram + Ssd Upgrade Yapabilir Tek Slot Ram Aldığı İçin Ama Daha Fazla Upgrade Gerek Yok Ha İlerde Sistem Toplayacaksa Komple Baştan Toplaması Daha Mantıklı Olur 5 Yıl Sonra Hiçbir Halta Yaramayacak Bu Parçalar
4 Yıl Önce Hd5450 Velinimet Gibi Bir Karttı Sanırsam Hd6X Serisi Ekran Kartları Bile O Zamanın En İyileriydi O Sisteme Uyumlu Anakartlar Vs Ram Cart Curt Bakarsak şu an Toplayacağım Hiçbir Sisteme Uyumlu Olmuyor Hiçbir Upgradeye El Vermiyor İlerde şu an Topladığı Sistemlerde Öyle Olacak Diye Düşünüyorum Tabi Bu Daha Yakın Sürede Böyle Olur Ddr4 Ram İ7 5K Serisi İşlemciler Ve Yeni Gpu Lar Başlıyor İyice Çıkmaya Çoğu Sistem Komple Değişiyor Geleceğe Bakmaktan Çok 5 Yıl İdare Edecek Sistemi Toplayıp 5 Yıl Sonra Yeni Sistem Toplamak Daha İyidir

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğiniz gibi aslında casper monitör almıycam aynı fiyattaki lenovo monitörü alcam sepete göstermelik koydum stokta yoktu, ben de anakartın az da olsa yükseğini almak istiyorum ama 100 tl lik bi soğutucu da alıcağım için yetiremedim ama biriktirmeye çalışıp H81 plus alabilirim Sistemi param biriktikce geliştircem
o yüzden şu an ssd almadım