3.30 dk lık kendi mine imatörle yaptığım animasyon lütfen bi göz atın yorumlarınızı yazın

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Jack evinde uyurken bir sesle uyanır.Dışarı bakarken bir enderman ona saldırır boğar.Ancak ölmez sadece bayılır.Jack rüya görür ve rüyasında hırsızlar dedesine saldırdığını görür saldırır.Tam hırsız onu öldürecekken dedesi onu kurtarır.Dedesi ona bir ipucu verir.Jack uyandığında kalkar ve onu verdiği ipucunu düşünerek onun evine gider.Eve gittiğinde enderman yine ona saldırır ve elini zehirler.Ve bayılır.Ayıldığında kendini iyi hissetmez ve son kez etrafa bakar.Öldüğünü gören dedesi üzülür ve gözünden yaşlar gelir ve siler.

Umarım beğenirsiniz uzun sürede yaptım hatalar var bunları sebebi hem amatör olmam hemde programda sıkıntıların olması.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bazı videolarda vardı ya bilmiom bende yok da diğer animasyonda tempoyu artırırım saol düşüncen için.[DOUBLEPOST=1393165857,1393088905][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yeni animasyona başlıyorum bu kadar uzun olmayacak ama daha hızlı olacak umarım onu beğenirsiniz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bidahakini export ederek koy. video programıyla çekme onun dışında güzel

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
saol deneyeceğim[DOUBLEPOST=1393173748,1393173085][/DOUBLEPOST]Dediğin gibi yaptım çok kasıyor bildiğin slayt gösterisi gibi oluyor nedense?