3.30 dk lık kendi mine imatörle yaptığım animasyon lütfen bi göz atın yorumlarınızı yazın

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Puanlama yapacak olursak

Smoothness: 3
Easing: 1
Stifness: 9 (- Puan olarak geçecek)
Harding: 0
Toplam Puan: -5 Biraz araştırma yap kendini çok fazla geliştirmen gerek.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş kamera mine imatörde gelişmemiş aniden bir yere götürme yok onun için biraz hata oluyor kardeş.Diğeri daha iyi olacak.[DOUBLEPOST=1393353798,1393349882][/DOUBLEPOST]Saolun arkadaşlar böyle amatör bir çalışmaya 100 kişi göz atmış teşekkürler.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
htt p://
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
/watch?v=uOJkJonRAV

2 tane boşluk var onları sil gir.[DOUBLEPOST=1393747306,1393520439][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yeni animasyona başlıyorum rigler ve schemistler bitti en yakın sürede paylaşacağım.[DOUBLEPOST=1394012668][/DOUBLEPOST]Diğer animasyonun 1. dakikası bitti umarım haftaya biter sizlerle paylaşırım

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
gayet güzel olmuş tebrik ederim kendini geliştirerek sesler ekleyerek daha iyi olacağına inanıyorum :)

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ses eklemeyi bilmiyorum kamerayı anında hareket ettirmeyi bilmiyorum bunların bilsem çok iyi olur.[DOUBLEPOST=1394377717,1394035066][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yeni animasyon geliyor belki bugün bitecek uğraşıyorum belki yarın çok az bir ihtimalla salı günü.[DOUBLEPOST=1394469216][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar mb boyutu fazla olduğundan dönüştüremiyorum çözümünü bilen varsa itibata geçsin lütfen.[DOUBLEPOST=1395082080][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 2 yeni animasyon yarın sizinle olacak umarım onları beğenirsiniz.[DOUBLEPOST=1397304202][/DOUBLEPOST]Güncel

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeterli speed ayarını ayarlayamamışsın .Bende 12 yaşındayken Mine-İmator'den animasyonlar yapıyordum.Şimdi ise Cinema 4D ile yapıyorum.Başlangıç için
çok güzel olmuş.Eğer hayalinde Slamacow gibi animasyonlar yapmak varsa,Bunu Mine-İmator ile başaramazsın.