3 Hafta Önce Bahsetmiş Oldugum Survival Spawnı Değiştirdik

Cruzie08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Meydan bitmek üzere, dört köşeye ise evler ekleyeceğim[DOUBLEPOST=1420670739,1420670124][/DOUBLEPOST]Birde event olarak lapis eventi, aktif mob eventi olarak yapmayı planlıyorum haftanın sadece belli bir gününde

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Meydan bitmek üzere, dört köşeye ise evler ekleyeceğim[DOUBLEPOST=1420670739,1420670124][/DOUBLEPOST]Birde event olarak lapis eventi, aktif mob eventi olarak yapmayı planlıyorum haftanın sadece belli bir gününde

Lapiz eventi dediğin rain gibi mi yoksa kazı eventi mi? Bence hiç onlara gerek yok haftanın iki günü boos eventi yaparsan daha eğlenceli olur.

Cruzie08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kazı tarzında birde ticaret sistemi olucak haftanın belli gününde 1 saat boyunca özel bi item alıma sunulucak örnegin lapis blogu 64 tane 5.000 civarı
Boss fikride iyimis onuda yapabılırz.Market olmalı mı sence ? Ben çok kararsız kaldım.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kazı tarzında birde ticaret sistemi olucak haftanın belli gününde 1 saat boyunca özel bi item alıma sunulucak örnegin lapis blogu 64 tane 5.000 civarı
Boss fikride iyimis onuda yapabılırz.Market olmalı mı sence ? Ben çok kararsız kaldım.

Market yapmayın bence.Özel Itemi de daha pahalıya satarsanız daha iyi survival tadı alınabilir.Bir de özel itemi 1-2 dk gibi kısa bir süre için koyun böylece herkes alamaz bazıları kaçırır falan böylece serverda daha fazla online kalırlar.

Beyluce

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gemi güzel hoş olmuşta alçak -bence-. Hosting olarak AxiTR'den 60 TL ye güzel bir sunucu açabilirsin (Önceden AxiTR'yi çamurlayanlarla karşılaşmış olabilirsin ama bence gayet güzel, eskiden kullandım).. Gemi için de Planet Minecraft'tan schematic bulabilirsin...

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gençler merhaba :)
öncelikle gemi iyi fakat geliştirebilirsin.Host olarakda,en iyisi nitrado (tabi bana göre en iyisi :) ) AxiTR'nin yanından bile geçme,alıcaksan Batıhost yada nitrado ticketlerine 2-3dk içinde mesaj yazıyorlar.Üstelik lag en azsevide fakat AxiTR'de lag fazla.Ticketlere cevap 2-3 saat. Sen düşün :)

Cruzie08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet :) BatıHost'dan alıcaz büyük ihtimal[DOUBLEPOST=1420719730,1420719337][/DOUBLEPOST]

Spawnın Son Hali :) Köşelere evleri inşa ediyorum.