3 Puanla İstediğim Liseyi Kaçırdım :(

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 Puanla İstediğim Liseyi Kaçırdım Arkadaşlar Boş Kontenjandan Girebilir miyim ?

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni sistem puanlarla değil bence. Benim okuduğum okulun puanı 339 felan olması lazımdı benim 333 dü fakat 270 puanlı girmişti[en düşük]. Hatta sonradan gelenlerin puanları 230 felandi. Giremessen de sonradan bile girersin merak etme. Bir yolunu bulup girersin merak etme. şu an da istediğim bölümü dutturdum :D.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hangi Lise Olduğuna Bağlı Bazılarına 20-30 Puan Eksik Olsa Bile Girersin Bazılarına 0,01 Puan İle Bile Giremezsin :p

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anadolu lisesi hepsi aynı nerdeyse. Ama meslekse girebilir. Bizimkisi iyi bir okuldu fakat ayrılan çoktu.

Ben de girememiştim istediğim okula :( Kontenjan kurtarmadı, çok da peşinden kovalamadım.

Umarım girersin. Biraz bekle derim kayıt olurken. Acele edip istemediğin okula kayıt olma.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de girememiştim istediğim okula :( Kontenjan kurtarmadı, çok da peşinden kovalamadım.

Umarım girersin. Biraz bekle derim kayıt olurken. Acele edip istemediğin okula kayıt olma.
şu an neredesin ve bölümün nedir ? Aslında babım isteği üzerine gittim sıkıcı okul feln diye düşünüyordum. İlk okul .çok iyi geçmemişti. Sonra lise hayatına alıştım ve çok iyi olduğunu anladım üstüne istediğim ve babamın ıstediği bölümü kazanınca çok iyi oldu iyiki bizim babayı dinlemişim :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an neredesin ve bölümün nedir ? Aslında babım isteği üzerine gittim sıkıcı okul feln diye düşünüyordum. İlk okul .çok iyi geçmemişti. Sonra lise hayatına alıştım ve çok iyi olduğunu anladım üstüne istediğim ve babamın ıstediği bölümü kazanınca çok iyi oldu iyiki bizim babayı dinlemişim :)

Şu an değil geçen sene Kurtuluş Lisesi'ndeydim (Düz lise) şimdi okul değiştirip hazırlık lisesine geçtim.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an değil geçen sene Kurtuluş Lisesi'ndeydim (Düz lise) şimdi okul değiştirip hazırlık lisesine geçtim.
Bence de doğrusunu yapmışsın. Artık şu oku lafından bıktım kazandığım bölümü bilmeyenler oku oku diyolar. Bende babama bakıyorum hemen cevabı yapıştırıyo adamı mors, sağolsun babam :)[DOUBLEPOST=1440350498,1440350466][/DOUBLEPOST]
0,03 puan yüksek alaydım istemediğim bir liseye gidiyorum bende.
Yanlış lise kodumu girdin :D