MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
millet siteye girilmiyo adam charımı çaldı çharımı geri almak için siteyi kullanmalıyım 80 tl vip+yım hemde

siteye girilmiyo adam charımı çaldı 80tl boşuna gitçekse

play.craftrise.tc IP ile giriyorum Unknown Host hatası alıyorum
Sorun çözüldü, lakin hala sizlerde çözülmediyse; 24 - 48 saat arasında DNS sunucularınız otomatik olarak güncellenecektir. bu süreç sonunda sunucuya erişiminiz tekrar başlayacaktır.

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başarılarınızın devamı dilerim, gönül isterdi Forum Yöneticisi tagı ile konunuza gelmek ama durumlar belli.

Bu çıktığınız yolda arkanızda olduğumu biliniz, ekibinizde açık olursa daima buradayım ve skype adresimi biliyorsunuz.

BAŞARILAR :)

DarelSprings

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarılarınızın devamı dilerim, gönül isterdi Forum Yöneticisi tagı ile konunuza gelmek ama durumlar belli.

Bu çıktığınız yolda arkanızda olduğumu biliniz, ekibinizde açık olursa daima buradayım ve skype adresimi biliyorsunuz.

BAŞARILAR :)
Bu değerli yorumunuz için teşekkürler. :)

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim adıma birisi kayıt olmuş bana ulaşırmısınız rica etsem Skype:Kejmzi

Premium hesap

DarelSprings

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GÜNCELLEME:
- Skywars Kit sorunu düzeltildi.
- Skywars oyununa Ok efektleri eklendi.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Güncelleme ile yapılan iyileştirmeler veya eklenen yenilikler:

• Factions sunucusunda arsa alamama sorunu çözüldü.
  • SurvivalGames oyununda DeathMatch sırasında Ok atma ve Hasar verme gibi sorunlar çözüldü.
  • Yeni Lobi Haritasının yapımına başlandı.
  • EggWars oyunu MultiArena sistemine geçirildi ve arena sayısı artırıldı.
  • MiniGames oyunlarında oluşan geri atma (Lag) sorunu çözüldü.
  • MiniGames oyunlarında Hileden dolayı haksız yere oyundan atma sorunu çözüldü.
  • Bundan sonra MiniGames oyunlarında saat 12:00 ile 07:00 arasında oyunun maksimum limiti yarıya otomatik olarak indirilecek.
  • Lobi sunucuları öncelikli olarak diğer sunucularında altyapıları stabile hale getirildi.
  • Sürpriz güncellemer için altyapı çalışmalarına başlandı.

Konu güncel!

Konu güncel!

Konu güncel!

Konu güncel!

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Gerçekten çok başarılı bir sunucu tebrik ediyorum fakat ben şunu merak ediyorum herşeyi sizmi yazıyorsunuz en küçük detayına kadar yoksa küçük yanıltmacalarmı yapıyorsunuz mesela önceden AdvancedSurvivalGames kullanıyordunuz hala kullanıyormusunuz bilmiyorum ana komutu ./sg'ydi onu yazınca Bilinmeyen bir komut girdiniz yazıyordu bunun gibi daha birçok plugini gizliyormusunuz? (Kötü anlamda algılamayın sadece merak ettiğim için soruyorum)

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çok başarılı bir sunucu tebrik ediyorum fakat ben şunu merak ediyorum herşeyi sizmi yazıyorsunuz en küçük detayına kadar yoksa küçük yanıltmacalarmı yapıyorsunuz mesela önceden AdvancedSurvivalGames kullanıyordunuz hala kullanıyormusunuz bilmiyorum ana komutu ./sg'ydi onu yazınca Bilinmeyen bir komut girdiniz yazıyordu bunun gibi daha birçok plugini gizliyormusunuz? (Kötü anlamda algılamayın sadece merak ettiğim için soruyorum)

İlk önce değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Cevaba gelince;
Hayır, bütün mini oyunları biz kodluyoruz, herhangi bir yanıltmaca yok :)

Çok yakında yeni bir minigames geliyor!

muradza

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yeter la yeter bi skywarsa girem dedim 3 hacker cikti lan 1 odada bu nasi bir seyir hic hack korumasi yok nereye girsem hack la skyblockta bile hack var yani o derece bu

DarelSprings

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yeter la yeter bi skywarsa girem dedim 3 hacker cikti lan 1 odada bu nasi bir seyir hic hack korumasi yok nereye girsem hack la skyblockta bile hack var yani o derece bu
Öncelikle bu gereksiz ve boş tavırlarınız için teşekkürler.
Hile konusuyla alakalı şunları söyleyebilirim;
şu an mini oyunlar üzerine hile koruması ile ilgili çalışmalarımız sürmekte her geçen gün güncelleme getirmekteyiz fakat her crack sunucuda olduğu gibi bizim sunucudada hilelere rastlama ihtimaliniz var. elimizden geldiğince hileleri engellemeye çalışıyoruz, bundan emin olunuz :)