DarelSprings

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GENEL GÜNCELLEME (21.12.2015)

- Minigames'lerdeki Oyunlara Genel bir bakım yapıldı.
- Yeni haritalar eklendi.
- Mesajlar ve Scoreboard'lar daha sade bir biçimde kodlandı.
- Çoğu Hile Engellendi.

Yeniliklerden bikaç resim;

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
acaip muhteşem sunucu hack %1 ama hiç rastlamadım gerçekten başarılı ve bi okadar eğlenceli eggwars rush ve survivalgames tavsiye ederim bunun yanında skyblock ve factionuda gerçekten mükemmel elle yapılmış emek server diye buna derim gerçekten sabırlı ve azimli bi ekipsiniz! Kurucu sana sesleniyorum sadece güvendiğin kişilere yetki ver yoksa yazık olur güvendiğin kişilerin hepsinede verme ama :D

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
acaip muhteşem sunucu hack %1 ama hiç rastlamadım gerçekten başarılı ve bi okadar eğlenceli eggwars rush ve survivalgames tavsiye ederim bunun yanında skyblock ve factionuda gerçekten mükemmel elle yapılmış emek server diye buna derim gerçekten sabırlı ve azimli bi ekipsiniz! Kurucu sana sesleniyorum sadece güvendiğin kişilere yetki ver yoksa yazık olur güvendiğin kişilerin hepsinede verme ama :D
Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Konu Güncel.

Konu Güncel.

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elinize Sağlık güzel sunucu fakat bunlar çoğu hub sunucuda var Biraz farklı şeyler katmanızı öneririm Örneğin Prison,Walls,Bridges v.b

DarelSprings

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Elinize Sağlık güzel sunucu fakat bunlar çoğu hub sunucuda var Biraz farklı şeyler katmanızı öneririm Örneğin Prison,Walls,Bridges v.b
Yorum yaptığınız için teşekkürler, Bu aralar Oyun performansı ile alakalı bakım çalışmaları yapmaktayız yakın zamanda yeni oyunlar gelecektir.