erdemalsirts
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Diğerleri de izlesin bari ozaman...Şu an başka bir işle meşgulüm izlerdim yoksa
Diğerleri de izlesin bari ozaman...Şu an başka bir işle meşgulüm izlerdim yoksa
Eğer bunu yaparsam terleme yapar ve sistem toptan ölür.Kardeş buz dolu kabı altına koy en iyi çözüm yapacak bişe y yok yani ne diyem sana
en iyi çözüm bu dedim yada para ya kıyıp çok iyi bir soğutucu alırsın yapcak bir şey yokEğer bunu yaparsam terleme yapar ve sistem toptan ölür.
Bunu kendim açı onaramaazmıyım? Antec formula 7 termal macun düşünüyordum sürmeyi buna?en iyi çözüm bu dedim yada para ya kıyıp çok iyi bir soğutucu alırsın yapcak bir şey yok
sen bilitrsin bro kolay gelsin bir açaresini bulursm söylerim sanaBunu kendim açı onaramaazmıyım? Antec formula 7 termal macun düşünüyordum sürmeyi buna?
kardeş buidelr tanıdığın varsa bana ulaşa bilrimiisn gerekiyorda 3 4 5 fark etmezBunu kendim açı onaramaazmıyım? Antec formula 7 termal macun düşünüyordum sürmeyi buna?
PRO builder gereksen bilitrsin bro kolay gelsin bir açaresini bulursm söylerim sana
kardeş buidelr tanıdığın varsa bana ulaşa bilrimiisn gerekiyorda 3 4 5 fark etmez
Diz üstü bilgisayarlarda her firma en az 2 yıl garanti veriyor diye biliyorum. Sormaktan zarar gelmez.Açıkçası Toshibanın içindeki hazır yüklü yazılımlar ile bana bildirim mesajı geldi "Garanti süreniz dolmuştur" diye? Garantim bitmiş o halde?
Büyük bir problem var. Babam birtürlü kabul etmek istemiyor arızalı olduğunu ve servise vermem güvenmem diyor.Diz üstü bilgisayarlarda her firma en az 2 yıl garanti veriyor diye biliyorum. Sormaktan zarar gelmez.
O zaman yapacak bir şey yok. Ayrıca reşit değil misiniz ? Videoda reşit olarak görünüyorsunuz. Tek yapmanız gereken faturayı alıp servise vermek.Büyük bir problem var. Babam birtürlü kabul etmek istemiyor arızalı olduğunu ve servise vermem güvenmem diyor.
Reşit ne demek ? Anlamadım?O zaman yapacak bir şey yok. Ayrıca reşit değil misiniz ? Videoda reşit olarak görünüyorsunuz. Tek yapmanız gereken faturayı alıp servise vermek.
18 yaşını geçmiş.Reşit ne demek ? Anlamadım?
17 Yaşındayım net olarak.18 yaşını geçmiş.