5 Dakikada Forum

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son 5 dakika içinde 2 kez haksızlığa uğradık arkadaşlar. Öncelikle sayın mod kuralları çiğnedi ve kuralları çiğnediği konuyu kaldırdı. Daha sonra ise @TrustNoONE'ın açtığı plug.dj ile ilgili eleştri konusunu 2 dakika içinde yanlış uyarı vererek kaldırdılar. Muhtemelen bu konu da kapanacak ve uyarı alacağım.

Son düzenleme:

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Alternatif link paylaşmak yasak. @TrustNoONE 'nin konusu o sebeple kaldırıldı.
Mod kurallara uymadı derken, Berk'in "konudan sapma" şeysini mi diyorsun?

İncredible

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
6 Ay dan az zamandır üye olanlar ve kuralları bilmeyenler mod olmuş (bazıları için geçerli).Daha uyarı atmayı bilmiyorlar hesabım hala muteli
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence uyarı verilen içerik kaldırılmamalı, insanlar ne için, hangi şey için uyarıldıklarını bilmeli.
içerikte bir sorun varki kaldırılmış ortada durmasının ne anlamı kalır ki o zaman? bazı uyarılarda uygunsuz/hatalı içeriği alıntı yapıp ekleyebiliyordun uyarıya belki o olabilir

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet Berk'in o şeysinden bahsediyorum. Ben @TrustNoONE 'ın konusunda link göremedim.

Konuyu göremiyorum şu an ancak sanırım, bir arkadaş forum ile ilgili bir şey söylemesine karşılık Berk "Dur daha forum yeni açıldı." Demişti.
Bu mesaj ile kısa bir açıklama yapmış oldu ve daha sonrasında konuyu amacından saptırmaya yönelik bir içerik barındırmıyordu.
Kuralları dikkatli okursan, "Konuya bağlı kalın" kuralının açıklamasında "Farklı tartışmalar için farklı konu açın" Yazıyor. Yani tartışma başlatacak, konu altından farklı bir soru sorulan mesajlar bu kuralın ihlali oluyor.
İyi forumlar. :)

EDİT: @TrustNoONE isimli arkadaşımızın konusunda kendi pd sayfasının linki vardı.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
içerikte bir sorun varki kaldırılmış ortada durmasının ne anlamı kalır ki o zaman? bazı uyarılarda uygunsuz/hatalı içeriği alıntı yapıp ekleyebiliyordun uyarıya belki o olabilir

O zaman sadece uygunsuz içeriği silebilirlerdi değil mi ? Neyse, ben daha fazla bu konuyu uzatmak istemiyorum.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyu göremiyorum şu an ancak sanırım, bir arkadaş forum ile ilgili bir şey söylemesine karşılık Berk "Dur daha forum yeni açıldı." Demişti.
Bu mesaj ile kısa bir açıklama yapmış oldu ve daha sonrasında konuyu amacından saptırmaya yönelik bir içerik barındırmıyordu.
Kuralları dikkatli okursan, "Konuya bağlı kalın" kuralının açıklamasında "Farklı tartışmalar için farklı konu açın" Yazıyor. Yani tartışma başlatacak, konu altından farklı bir soru sorulan mesajlar bu kuralın ihlali oluyor.
İyi forumlar. :)

EDİT: @TrustNoONE isimli arkadaşımızın konusunda kendi pd sayfasının linki vardı.
ee olamaz mı kendi pd sayfasının linki? o kadar yasak varsa burası özgür forum olamaz zaten :)

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman sadece uygunsuz içeriği silebilirlerdi değil mi ? Neyse, ben daha fazla bu konuyu uzatmak istemiyorum.
şimdi bi konu altında küfür eden iki kişiyi düşün, küfürler sansürlenmiş. sonra forumda göz gezdiren bi misafir i düşün görüyor postu yani bilemem başkalarını fakat ben olsam istedikleri kadar sansürlü, sillinmiş parçası olsun metnin bi geri çekilirim küfüre. en iyisi silmek ki insanlar bu davranışı uygulamasın. eminim şu forumda sansürlüde olsa küfür edecek çok kişi vardır birbirine

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şimdi bi konu altında küfür eden iki kişiyi düşün, küfürler sansürlenmiş. sonra forumda göz gezdiren bi misafir i düşün görüyor postu yani bilemem başkalarını fakat ben olsam istedikleri kadar sansürlü, sillinmiş parçası olsun metnin bi geri çekilirim küfüre. en iyisi silmek ki insanlar bu davranışı uygulamasın. eminim şu forumda sansürlüde olsa küfür edecek çok kişi vardır birbirine
Sen görmedin galiba eskiden ne kavgalar çıktığını hatırlıyorum ben :)