5 Dakikada Forum

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yav hem herkesi öbür foruma çekmeye çalışıyorsunuz hemde burada en ufak şeye HÜLOĞH YÖNETİCİLER İŞİNİ YANLIŞ YAPIYOR diye atar gider yapıyorsunuz
SERVERİME GELİN İLK 5 KİŞİYE ADMİNLİK BEDAVA diyen çocuklar gibi davranıyorsunuz
Yani bunlar çözülemeyecek dünyanın sonu şeyler değil moderatöre yan hesap ile pm atıcaksın sorucaksın baktın olmuyor üst yetkili birini ekleyeceksin en geç 2 güne çözüme kavuşur
Tabi niye yaptığınızıda biliyoruzda neyse

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu göremiyorum şu an ancak sanırım, bir arkadaş forum ile ilgili bir şey söylemesine karşılık Berk "Dur daha forum yeni açıldı." Demişti.
Bu mesaj ile kısa bir açıklama yapmış oldu ve daha sonrasında konuyu amacından saptırmaya yönelik bir içerik barındırmıyordu.
Kuralları dikkatli okursan, "Konuya bağlı kalın" kuralının açıklamasında "Farklı tartışmalar için farklı konu açın" Yazıyor. Yani tartışma başlatacak, konu altından farklı bir soru sorulan mesajlar bu kuralın ihlali oluyor.
İyi forumlar. :)

EDİT: @TrustNoONE isimli arkadaşımızın konusunda kendi pd sayfasının linki vardı.
Forum ile ilgili bir şey söylememişti arkadaş. Yanlış konu yerine videosunu paylaşmıştı.

KloodMk31

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer haksızlığa uğradığını düşünüyorsan uyarı verene pm atarsın olmadı forum destekde konu açarsın HAKSIZLIĞA UĞRADIK ADALET YOK BURASI BATIYOR demekle olmuyor o işler.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer haksızlığa uğradığını düşünüyorsan uyarı verene pm atarsın olmadı forum destekde konu açarsın HAKSIZLIĞA UĞRADIK ADALET YOK BURASI BATIYOR demekle olmuyor o işler.
Konuyu okur musun lütfen?[DOUBLEPOST=1441374064,1441373842][/DOUBLEPOST]
Yav hem herkesi öbür foruma çekmeye çalışıyorsunuz hemde burada en ufak şeye HÜLOĞH YÖNETİCİLER İŞİNİ YANLIŞ YAPIYOR diye atar gider yapıyorsunuz
SERVERİME GELİN İLK 5 KİŞİYE ADMİNLİK BEDAVA diyen çocuklar gibi davranıyorsunuz
Yani bunlar çözülemeyecek dünyanın sonu şeyler değil moderatöre yan hesap ile pm atıcaksın sorucaksın baktın olmuyor üst yetkili birini ekleyeceksin en geç 2 güne çözüme kavuşur
Tabi niye yaptığınızıda biliyoruzda neyse
Diğer foruma çekmek gibi bir amacım yok. Sadece "5 dakika" içinde olan iki olayı paylaştım.

KloodMk31

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Son 5 dakika içinde 2 kez haksızlığa uğradık arkadaşlar. Öncelikle sayın mod kuralları çiğnedi ve kuralları çiğnediği konuyu kaldırdı. Daha sonra ise @TrustNoONE'ın açtığı plug.dj ile ilgili eleştri konusunu 2 dakika içinde yanlış uyarı vererek kaldırdılar. Muhtemelen bu konu da kapanacak ve uyarı alacağım. BU FORUMDA ADALET BİTTİ ARKADAŞLAR. YÖNETİMİN DEĞİŞMESİ İLE ADALET BİTTİ.
DİPNOT: İşini iyi yapan yöneticilerden özür diliyorum. Benim sözüm işini yapamayan "yeni"'lere.
Yukarıda iki mesajda da kalınlaştırdığım yerleri oku. Şimdi ne dediğimi anladınmı ? Konuyu okudum ve buna göre cevap yazıyorum.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konuyu okur musun lütfen?[DOUBLEPOST=1441374064,1441373842][/DOUBLEPOST]
Diğer foruma çekmek gibi bir amacım yok. Sadece "5 dakika" içinde olan iki olayı paylaştım.
Neden her kişiye problem yaratıyorsunuz.Konu etiketlerinden bile sizin sadece forumu karıştırmak amacıyla geldiğinizi gösteriyor.Sürekli tartışma çıkarmaktan zevk alıyorsunuz heralde.Daha fazla uzatmayın lütfen.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden her kişiye problem yaratıyorsunuz.Konu etiketlerinden bile sizin sadece forumu karıştırmak amacıyla geldiğinizi gösteriyor.Sürekli tartışma çıkarmaktan zevk alıyorsunuz heralde.Daha fazla uzatmayın lütfen.
Konuyu okuma tavsiyesini vererek problem yarattığımı sanmıyorum. Konu etiketlerine gelirsek, ciddi bir amacı yok. Ayrıca konu etiketlerinde kışkırtıcı bir içerik göremiyorum.

StringArgs

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Forum falan kalmadı, neyin kafasını yaşıyorsunuz. İki foruma bakın, izleyen sayısı, aktiflik, o son mesajlara baktığında eskiden olan tanıdık isimler. Forum kendi mezarını kendi kazdı, burada duran arkadaşları tekrar uyarmak istiyorum seçim elbet sizin fakat o eski ortamın olmadığı yerde neden durursunuz bir fikrim yok. TheProfessional, KRHN, KadirBerk en iyi javacılar gitti hatta UcanKofte, Pyme bile gitti. Burada durmanın mantığı nedir bilmiyorum.