50 Bin TL'niz Olsa Ne Yapardınız?

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistemlerimi geliştirir, bir kısmını eğitim için ayırır, kalan kısmını da bankada muhafaza ederdim.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
İlk olarak en iyisinden bir bilgisayar, iyi bir ekran kartı, razer blackwidow chroma, razer deathadder, kalanlarının bir kısmını aileme verir, bir kısmını ise hastanelere hastalar için bağış yapar kalanını ise biriktirirdim.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Kısa vadeli hedeflerim için, parayı yüksek faizli bir banka hesabına yatırırdım ve fırsatları kollamaya başlardım. Karşıma çıkacak ilk fırsat için sermaye oluşturmuş olurum. Çene yoruyor tabii, o ayrı mesele. :huh:

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O para hiçbir şeye yaramaz aslında.
Ama olsaydı atardım banka hesabıma faiz işlerdi, daha iyi.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bağış yaparım diyenler bana samimi gelmiyor.
Dayımın bir lafı vardı, 13 yaşındayken oy verme yaşının 18 olmasına itiraz ederken bana ''Baban sana şu an 1000 TL verse gider bilgisayar oyunu alırsın'' demişti. Farkındalık yaratmak uğruna yalancı durumuna düşmeyelim.
Bu para elime bu yaşımda ulaşsa 45.000 TL'sini aileme veririm, kredi kartı, ev, ve arabanın bir kısmı gibi borçlarımız kapanır. Gelirimizin gideceği yer olmayınca daha rahat bir ekonomik duruma erişirim.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Bence biraz gerçekçi olun, sizin bilmediğiniz ama ailenizin borçları vardır elbet. Onları öderdim şahsen, eğer bir şey kalırsada üstüne üniversite için uğraşırdım. 50 Bin TLm olsa gidipde vakıflara bağışlayacak halim yok.