Sağlıklı bir monitör yaşamı için 60hz olanını kullanınız.
Zevk anlıktır. Monitörüne bir şey olursa bir daha zevk alamazsınZevkli bir oyun deneyimi için 75hz olanını kullanıcam (。◕‿‿◕。)
Zevk anlıktır. Monitörüne bir şey olursa bir daha zevk alamazsın![]()
O uyarıyı catalyst center'dan veya gelişmiş ayarlar'dan ekran yenileme hızını değiştirirken alıyosun zaten.Şu ana kadar olmadıayriyeten olma riski olsaydı çoktan uyarı almıştım. Bilgisayarcıya en az 20 tane soru soruorm termal macun sürdürürken bile
pişi olmaz
O uyarıyı catalyst center'dan veya gelişmiş ayarlar'dan ekran yenileme hızını değiştirirken alıyosun zaten.
Komik değilsin :C=15 Hz eheheheheheh matematik eheuehuehe
zaten o yüzden gereksiz bir sürü gülme şeysi koydum yaKomik değilsin :C
Kanma sen ona Hz Hazreti demektir 75 i seçersen bilgisayarın daha mübarek olur.ne demek oluyor bu anlayabilecegim bi dilde ?
75 HZ Kilidini açan ekran kartının programlarıdır. Eğer monitor 60 HZ ise 75 HZ kullanma. Yoksa kalıcı olarak piksel yırtılmaları gibi sorunlar yaşayabilirsin. Zaten insan gözü 60 FPS üstünü algılamadığı için 75 HZ kullanmak daha çok Dev ekranlara göre.
İnsan gözünün fps sınırı yok75 HZ Kilidini açan ekran kartının programlarıdır. Eğer monitor 60 HZ ise 75 HZ kullanma. Yoksa kalıcı olarak piksel yırtılmaları gibi sorunlar yaşayabilirsin. Zaten insan gözü 60 FPS üstünü algılamadığı için 75 HZ kullanmak daha çok Dev ekranlara göre.
Oynadığın Oyunlarda Bir Seçenek Vardı İsmini Hatırlayamadım Eğer O Açıksa Hz Değerin Ne kadarsa Örn 60Hz Seçtin Max 60 Fps Sabitler Seni 75Hz De 75Fps Sabitlenirsin Max Daha Açıklanmak İstiyorsan Yenileme Hızı Bölümünü İzlemen Yeterli
ama 60 tan az olunca görebiliosun yenilenmeyiİnsan gözünün fps sınırı yok
Bu videoda da anlatılmış:
Evet çünkü o kadar yüksek ki 60ın altına düşünce yakalayabiliyor. Diyelim sen saniyede 80 kare yakalıyorsun o da 60 kare veriyor. Aradaki yenilemeleri de görürsün.ama 60 tan az olunca görebiliosun yenilenmeyi![]()