B0RASEN0GLU
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Servere 7GB Ram Verdim 35-40 Adet Plugin Var 5 Kişi Dayanmıyo
Serveri PCden Kurdum
Serveri PCden Kurdum
7GB Fazlamı Geldi ?Servera 4 GB ram ver, 64 bit java kullandığından ve işletim sisteminin 64 bit olduğundan emin ol, sonra da upload hızının kaç kişi kaldıracağını hesapla.
Teşekkür Deniyeceğim7 GB fazla gelmez de, bilgisayarının raminin 8 GB olduğunu varsayarak, 1 GB ram'in windows'a yetersiz geldiğini düşündüm.
İşlemcinin sunucuyla alakası yoktur yüksek Ram pluginler ve diğer şeyler yüzünden serverin çökmemesini, upload hızının yüksek olması ise lag yapmamasını sağlar.Ram değilde upload hızınla işlemcin daha önemli!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Tamam sen artık intel atom işlemcide açarsın sunucuyuİşlemcinin sunucuyla alakası yoktur yüksek Ram pluginler ve diğer şeyler yüzünden serverin çökmemesini, upload hızının yüksek olması ise lag yapmamasını sağlar.
Yok ben Nitradodan kiralıyorumTamam sen artık intel atom işlemcide açarsın sunucuyu
İyi bir işlemci vr internet varsa 0,5 mb ramle 12 kişi lagsız oynayabilirsinYok ben Nitradodan kiralıyorum![]()
İyi bir işlemci vr internet varsa 0,5 mb ramle 12 kişi lagsız oynayabilirsin
256 mb ram vpsye 35 pl bukkit server kurabilmiş adamım