1600mbps upload yetermi ?ram in önemi var ancak upload hızından daha önemli olamaz.
upload hızın yüksek olmalı.
1.6Mbps yanlış Söyledim yada başka bir bilgisayardan ram falan alıp kendi bilgisayarımdan açmam mumkunmu serverin kurulu olduğu bilgisayarda 8gb ram bendede 5.12 MBPS Upload Hızı Var ikisini birleştirme yolu falan yokmu1600 neya![]()
Kaç ay aldın tağhgghıttnet pişmanlıktır. sonra pişmanlıkda fayda etmez bizim gibi olmayın ttnet'ten taahhütlü almayın (umarım doğru yazmışsımdır.)
1.6Mbps yanlış Söyledim yada başka bir bilgisayardan ram falan alıp kendi bilgisayarımdan açmam mumkunmu serverin kurulu olduğu bilgisayarda 8gb ram bendede 5.12 MBPS Upload Hızı Var ikisini birleştirme yolu falan yokmu![]()
2 yıl da neyse o işler bitti artık, d-smart var net 800kb ve ayrıca ben bu belediyeyi anlamıyorum bi arka sokata fiber var ve ayrıca tüm çevrede bi bizim sokakta yok. eğer olsaydı fiberden alacaktık. yabancılar bizim fiberin 10 katı kadar güçlü ve ayrıca beleş bir net kullanıyorlar. yazık bu tr'nin haliKaç ay aldın tağhgghı
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bizimki daha komik tüm heryerde fiber var hatta bizim sokakta bile var ama fiber internet altyapısı kurmuyorlar apt.ye2 yıl da neyse o işler bitti artık, d-smart var net 800kb ve ayrıca ben bu belediyeyi anlamıyorum bi arka sokata fiber var ve ayrıca tüm çevrede bi bizim sokakta yok. eğer olsaydı fiberden alacaktık. yabancılar bizim fiberin 10 katı kadar güçlü ve ayrıca beleş bir net kullanıyorlar. yazık bu tr'nin hali
Benim Bildiğim Kadarıyla Onun Ramini Benim Kullanma İhtimalim Var[DOUBLEPOST=1392044465,1392044414][/DOUBLEPOST]![]()
öyle olsaydı 22 mbps upload .s.s.s
TTNET kullananımız yok ama birimiz DSmart birimiz Superonlinettnet pişmanlıktır. sonra pişmanlıkda fayda etmez bizim gibi olmayın ttnet'ten taahhütlü almayın (umarım doğru yazmışsımdır.)
RAM derken? İnternet Hızı vs. RAM .... FIGTH!Benim Bildiğim Kadarıyla Onun Ramini Benim Kullanma İhtimalim Var[DOUBLEPOST=1392044465,1392044414][/DOUBLEPOST]
TTNET kullananımız yok ama birimiz DSmart birimiz Superonline
Ram Derken Ram Yani Hani Bazı Sitelere Ramini Falan Kiralayabiliyorsun Bilgisayarın Açık Kaldığı Sürece Para Kazanıyosun Bu Bağlantıyı Arkadaşımın Ve BEniM Bilgisayarımın Arasında Yapıp Benim Bilgisayarımın İnternet Hızı Daha İyi Olduğu İçin serverdeki lagi falan giderebilirmiyim ?RAM derken? İnternet Hızı vs. RAM .... FIGTH!