8 AYDIR AÇIK│BİR AY YOLCULUĞUNA NE DERSİN?│Play.Emeraldcraft.Network│OpSkyblock│Efsane Adakit│Efsane Kitler│Efsane Edit│Efsane Warplar

OrderCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Gayet Güzel 1 Tl Ye Vip Var Çok Kolay Kasılabiliyorsunuz . Hiç Sıkılmadan Oynayabilirsiniz .

-Morhpeyus

XantaresAFK

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu Gayet Güzel Çok Kolay Kasılabiliyorsunuz . Hiç Sıkılmadan Oynayabilirsiniz .
- Xantares

SwichNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
iyi günler serveriniz çok güzel ama çok haksız yer ban yedim reklam yapmadığım halde beni banladınız : xPynse ban açarsanız sevinirim

emincan5353

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel. Başarılı bir sunucu. Böyle giderse büyük bir server olucak başarılar dilerim :)

lJPlxKubaR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben servere yeni girdim ve çok güzel bir server olduğunu düşünüyorum yani 1 saattir düüüzgn bir opskyblock arıyrodum buldum benim için gelişme hızı ve server aktivitelri önemli ben rahat bir server hile korumasını test ettim açıkça söyleyebiirim craftrisen hile korumasından daha güzel

yusufdyku

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server Çok Güzel Ve Diğer Serverlerden Çok Farklı Nedeni İse Düşünüp yeni Konular yeni konseptler bulmaları Nusretinden tut Aya yolculuğuna Diğer Serverlerdan bir sürü farklı özelliği var Diğer serverler belki bi zaman oynadıktan sonra sıkar ama bu servere yeni konseptler gelince sıkmıyor bu yüzden Çok güzel :D

Qaex

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sunucu gerçekten güzel 2 end sp vb var hayatımda gordugum en guzel server

ShelZ

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
server de oynuyorum server müthiş tam benlik ultra op ama tek beğenmediğim yanı edite sadece viplerin girebilmesi !!

DoctorAlican

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En sevdiğim server çok kolay para kasıyorsunuz zaman serverde oynarken su gibi geçiyor fakat oyunda herkes birbirine sövüyor küfür ediyor bu duruma bir çare bulun.Ama server çok güzel en sevdiğim server. Oyuncu Adım: Rocket_Samurai
Küfür edilince küfür eden otomatik susturuluyor. Zamanla bu sistem dahada geliştirilecektir. Lütfen oyundan /destek komutunu yazarak küfür edenleri bize bildirip küfür sistemini geliştirmemize yardım ediniz.

RuhunGenciVEVO

Don't panic, ORGANISE!
En iyi cevaplar
0
tasarımı beyenmedım sunucuda hosuma gitmedı umarım gelısırsınz iyi günler

Moderatör tarafından düzenlendi:

Zick

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kural 3 İhlali - Spam (Bilgilendirme)
ADAM GİBİ ADAM KURUCU VARKEN VE VİP ALDIĞIM İÇİN KOLAY KASILIYOR ZATEN SV ADAMSIN ALİCAN SEVİLİOSUN
BU SV Yİ NEDEN TERCİH ETTİM ? ÇOK GÜZEL HARİKA BİR SV KOLAY KASILIOR

enscnd2003

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 92682

Ekli dosyayı görüntüle 92040

Kişilik: 100 Kişilik
Ram: 16 GB Ram
Sunucu Türü: OpSkyblock

Ekli dosyayı görüntüle 92042

Sunucunun kurucusu Doctor_Alican'dır Hammaddeli bir opskyblock adında değişik bir sunucu açmak istedik fakat tutmadı. Tutmayınca opskyblock olduk ve şu an çok seviliyoruz. Sunucumuz 2 aydır açık. İsteğimiz sizlere elimizden geldiğince en kaliteli oyunu oynatmaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 92131

Sunucumuzda oynayan herkes kuralları ve satış kurallarını kabul etmiş olur.
Sunucuda küfür, argo, din, dil, ırg, siyaset gibi konuşmalar yasaktır.
Sunucumuzda hile açmak yasaktır.
Tüm kuralları görmek için sunucumuzdan /kurallar /satışkuralları komutlarını yazmanız yeterlidir.

Ekli dosyayı görüntüle 92132

Sunucumuzda değişik bir etkinliğimiz var. Kendi adanıza güzel bir yapı yapın sunucumuza ekleyelim. Tüm sunucu yapınızı görsün!

Ekli dosyayı görüntüle 92053

OpSkyblock demek kolay skyblock olduğundan size sunucumuzda çok kolay bir oyun veriyoruz. O kadar kolayki kasılmak denen bir şey yok burda! 10 demir blok spawner ile oyunun başında bile zorluk çekmez hızlıca kasılırsınız. Rütbe atlamak kolaydır ve kitleri çok iyidir. Kitlerde çok fazla iyi blok ve anahtar bulunur. Anahtarlardan kolayca vip eşyaları çıkartılabilir. Sadece blok dizerek son rütbeye ulaşabilirsiniz. VIP almak bile kolaydır 1 TL den başlayan fiyatlar ile her oyuncumuzu mutlu ediyoruz. Kolayı seviyorsanız sizin için en iyi sunucu Emeraldcraft'tır.

Ekli dosyayı görüntüle 92056

Dalga geçmiyoruz. Sunucumuzda gerçekten aya gidebilirsiniz. Oyuncularımız ayda ne var diye sordu bizde süpriz dedik. Tüm oyuncularımız sevdi sizinde seveceğinizi umuyoruz. Mutlaka Emeraldcraft'ta gelip aya yolculuğa çıkmalısınız.

Ekli dosyayı görüntüle 92050

Ekli dosyayı görüntüle 92049

Hiç Minecraft'ta Nusret'te yemek yedinmi? Bizim sunucumuzda yiyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 92051

Ekli dosyayı görüntüle 92052

IP: Play.Emeraldcraft.Network
Server Harbiden emek verilmiş bir server saygılar [ENESB3YY]

Dursunemre24

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine sunuca başladım. Iyikide başladım sohbet ortamı ve muhabbeti gercekten güzel.Oyunda kasılmak kolay ama ilk başlarda ilerleyen zamanlarda gercekten zorlaşıyor ve bu da rekabeti arttırıyor. Sunucuya her hafta yeni özellikler getiriliyor bu tabikide iyi bir şey. Sunucuda rehber,Admin vs... yoktur bu olayı çok daha güzel hale getiriyor. Serverde eventte yapılmamaktadır gerek olacağını sanmıyorum zaten. Her hangi bi sıkıntı da /Destek yazıp dc ye gidebilirsiniz destek ekibi hızlı bir sekilde size geri dönüş yapar.Serverde vip fiyatları çok iyi en ucuz vip 1tl 1tl lik vipin özelliğimi olur demeyin oyuncudansa o vipi kesinlikle tercih ederim.Serveri tek 1 kişinin yapması tasarlaması benim tuhafıma gitti, o kadar kod o kadar komut nasıl yapmış hâlâ aklım almıyor. Neyse çok konuştum sende bunu okuduysan eywallah ama hızlı ol serverdeki yerini al ve diger oyuncular ile yarışa katıl...
Nick:Dursunemre (bi ihtiyacı olan bana ulaşsın-Dc ye beklerim).