-A.D.H.A.G-

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu Adhag olayını sen uydurdun demi
-Arzu Dışı Hayal Altı Gezintisi-

Aslında tam da bu oluyor. Ayrıca o görüntüyü daha önce görmüşüm gibi hissediyorum :/
Aynen bazen görmüşüm gibi oluyor ama aslında önceden hiç oraya gitmedim. Biyerde okudum, tam hatırlamıyorum ama birden fazla aynı anda bilgiyi işliyomuymuş bişeymiş yada öyle bişeydi o zaman öyle hissediyormuşuz. Çok açıklayıcı oldu :D

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şöyle söyleyeyim bende A.D.A.H.A.G olduğunu düşünmüyorum fakat şöyle olaylar hayatımda çok oluyor; Mesela geometri çalışıyorum bilinç altımda o üçgenler birleşerek farklı bir hal alıyor. Dışarıda herhangi bir şeye gözüm takılıp oradan oraya sürükleniyorum. Sanırım bu hayal gücünden kaynaklanıyor.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Yazıya for sadece başlığı okuyabildim şimdi gidiyorum.

Yazıyı okudum ve bende A.D.H.A.G var.

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Çok gereksiz bir şey olur kendisi kaç yıldır sahibim kafa karışıklığından başka bir şey yapmıyor ayrıca böyle birşeycikmi var :(

Herşeyi birbirine benzetipte özellikle rüyada kaos yaratmaktan başka bir şey yapmıyor ;( ;(

Edüt: Googleye ADHAG falan yazdüm birşeycük çıkmadı kendüsü uydurma sanürsem

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok gereksiz bir şey olur kendisi kaç yıldır sahibim kafa karışıklığından başka bir şey yapmıyor ayrıca böyle birşeycikmi var :(

Herşeyi birbirine benzetipte özellikle rüyada kaos yaratmaktan başka bir şey yapmıyor ;( ;(

Edüt: Googleye ADHAG falan yazdüm birşeycük çıkmadı kendüsü uydurma sanürsem
İsmini ben yazdım dedim ama değil mi? -o-