Abim Danışman Oluyor, Sıra Bana Geliyor - Mevzular - Partiler Hakkında Gündem Değerlendirmesi

Partiler bölümü açılmalı mı?

• Evet, faydalı olur.

Kullanılan: 3 30.0%
  • Hayır, gereksiz.

Kullanılan: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Rozenberg

Dovahkiin RPG
En iyi cevaplar
0
Forumda "üstteki üyenin avatarını puanla" zımbırtılarına birden fazla mesaj bırakacak kadar dolu(!) birini konularımızla yorduğumuz için özür dileriz. Ayrıca tartışma amaçlı bir platform olan forumlarda açmış olduğumuz bu tartışma konusundan dolayı da affınızı rica ediyoruz.
Benim yorumlarıma bakarak zaman harcadığınız için teşekkür ederim. Emekleriniz karşılığında ne yaparım bilemiyorum...

ZorinTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu siyaset olayını kim ne zaman neden ortaya koydu bilmiyorum ama forumu karıştırdın mutlu musun :(

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Neden rahatsız olduğunuzu anlamıyorum.

Kavga çıkarsa zaten kullanıci yasaklanır. Sunucu yorumları da kavga çıkıyor diye sunucu konuları mı yasaklanıyor ?

Gereksiz denmiş. Benim için forum oyunları gereksiz. Hatta faction sunucuları kısmı veya başka bir sürü forumda gereksiz. Ben gereksiz buluyorum diye bu alanların kapatılması mı gerekli ?

Bu işin engellemesi için bir sebep göremiyorum. Ama sanırım herkesi vazgeçirmişsiniz. Zaten kendiliğinden birkaç günde bitecek küçük bir evente neden bu kadar tepki gösterdiğinizi anlamıyorum.