Acemi c4d çalışmalarım

Yetenegim

• Güzel

Kullanılan: 4 26.7%
  • Geliştir

Kullanılan: 11 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese Merabah Öncelik ile bunları benim yapdıma inanmayanlara özelden skype verir ordan .c4d yi atar yine inanmaz ise onun önünde tekrar yaparım

Edit: Yeni AWP

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Kötü olmuşlar açıkçası. Hele silahlar çok kötü. Resim koyar vertice kopyalayarak çok basit şekilde yapılabilirler. Ben şahsen beğenmedim. Geliştirilmeli. Daha boyutlu çalış.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarıız İcin Teşekürler Böyle bir şey Yapıyorsam İyi Kötü Eleştirilere Açık Olmam Gerek :)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modellemenin tekniği zaten o değil mi ?
Çiz ,bak,aktar
Blueprintten bahsetmiyorum ben. O biliyor ne demek istediğimi.
Ayrıca hayır, modellemenin tekniği o değil. Modellemeyi iş olarak edinen profesyonellerden bahsediyorsak onlar kendileri önce elde çiziyorlar, sonra bilgisayara aktarıp çizimdeki hatları belirginleştiriyorlar ve son olarak resmi model programına atıp aynı hizadan modelliyorlar. Genellikle önden ve yandan olmak üzere iki ayrı çizim yapılır ancak bazı modeller üstten ayrıca bir örneğe ihtiyaç duyduğu için üçünçü çizim de üstten yapılır.

Ben eleştirmemiştim bunu ilk söylerken ama yüzüme bakarak yalan söylersen bunu hakaret sayarım, beni veya bir başkasını aptal yerine koymaya hakkın yok.

• Beğen
Reactions: DIO

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Victorynin Demek İstedigi Gibi İnternetten Blueprintini Alıp Onun Üzerinden Geçiyorum

Bu Arada Buda Yeni Taktik ile Yapdıgım Render 7 Dakka Sürdü(Profesyönellere Göre Baya Az :D)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Victorynin Demek İstedigi Gibi İnternetten Blueprintini Alıp Onun Üzerinden Geçiyorum

Bu Arada Buda Yeni Taktik ile Yapdıgım Render 7 Dakka Sürdü(Profesyönellere Göre Baya Az :D)
Hala kötü. Sen hayatında hiç yan tarafı pürüzsüz silah gördün mü?