Tabii profesyonel olunca .sKötü olmuşlar açıkçası. Hele silahlar çok kötü. Resim koyar vertice kopyalayarak çok basit şekilde yapılabilirler. Ben şahsen beğenmedim. Geliştirilmeli. Daha boyutlu çalış.
Yav profesyonel değilim abartmayın fos çıkacak sonra hayal kırıklığı olacakTabii profesyonel olunca .s
Ben de beğenmedim. Hadi bıçak iyi güzel de. Onlar nasıl silah öyle ?![]()
Yalan söylüyor inanmayınYav profesyonel değilim abartmayın fos çıkacak sonra hayal kırıklığı olacak![]()
Fazla emek göster. Ben bir silah modeli için 1-2 hafta uğraştığımı hatırlarım.Yorumun İçin Saol Sayenizde Şuanda Yeni Bir Tarzda Yapıcagım![]()
Dostum bende modelleme yapıyorum, hangi modelin nasıl yapıldığını anlayacak kadar tecrübem var ve "resmin üstünden geçmeden yaptım" demeye getiriyorsan sadece kendini kandırırsın.Yorumun İçin Saol Sayenizde Şuanda Yeni Bir Tarzda Yapıcagım![]()
Blueprintten bahsetmiyorum ben. O biliyor ne demek istediğimi.Modellemenin tekniği zaten o değil mi ?
Çiz ,bak,aktar
Hala kötü. Sen hayatında hiç yan tarafı pürüzsüz silah gördün mü?Victorynin Demek İstedigi Gibi İnternetten Blueprintini Alıp Onun Üzerinden Geçiyorum
Bu Arada Buda Yeni Taktik ile Yapdıgım Render 7 Dakka Sürdü(Profesyönellere Göre Baya Az)
![]()