Acemi c4d çalışmalarım

Yetenegim

• Güzel

Kullanılan: 4 26.7%
  • Geliştir

Kullanılan: 11 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Victorynin Demek İstedigi Gibi İnternetten Blueprintini Alıp Onun Üzerinden Geçiyorum

Bu Arada Buda Yeni Taktik ile Yapdıgım Render 7 Dakka Sürdü(Profesyönellere Göre Baya Az :D)
kalıp şekli iyi modellemesi kötü biraz efekt ekle güzel olucaktır pürüzlü yap biraz.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blender ile modelliyorum ben :(
Moralim süper istediğin küfrü edebilirsin umrumda olmaz :(
Sanki 7/24 küfür ediyorum :D
Başlıgı okudumu ?
Umrumda mı diye sorsana bi ? Kerem ilk modellemesinde çok iyi yapmıştı biraz üstünde durun ya şu çalışmaların acemi iseniz daha fazla gayret gösterin de kendinizi geliştirmeye çalışın siz direk "koyayım da bari acemi olduğum için severler" modundasınız hayır yani acemi isen ne yapabiliriz ? Acemiyim dedikçe gelişecek misin.Eksiklerini söyledik acemiyim dedin.Sizin işiniz bayağı zor yalnız.

Son düzenleme:

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadece bıçağı beğendim gerisi yalan olmuş. Sniperdan soğudum resmen o nasıl bir şeydir öyle.
Geliştir kendini.

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bıçağı da beğenemedim bir türlü. 2d resmi alıp 70 tane üst üste koyup paylaşmışsın gibi duruyor. Bıçakta detay olur. Bıcağı tuttuğun yer dümdüz bir plaka olmaz(Belki fırlatma bıçağı olursa düz olabilir) ayrıca programı bilmiyorum ama bu tip programlarda gölgelendirme olayı olsa gerek. Tabanda yansıma olup bıçağın mat olması da seviyeyi düşürmüş acemi de sayamam seni. Oyunların pre-alpha aşaması gibisin. Daha çok yolun var.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sanki 7/24 küfür ediyorum :D

Umrumda mı diye sorsana bi ? Kerem ilk modellemesinde harikalar yaratmıştı biraz üstünde durun ya şu çalışmaların acemi iseniz daha fazla gayret gösterin de kendinizi geliştirmeye çalışın siz direk "koyayım da bari acemi olduğum için severler" modundasınız hayır yani acemi isen ne yapabiliriz ? Acemiyim dedikçe gelişecek misin.Eksiklerini söyledik acemiyim dedin.Sizin işiniz bayağı zor yalnız.
Yav abartma çok dandikti o kılıç neresi harikaydı :(