Aynen bizim PMC'den özel gelen build takımımız var .s .sAçıkçası kendi sunucumda kullanmazdım, geliştirmen gerek.
( Şaşırdınız değil mi burada görünce .s )
Aynen bizim PMC'den özel gelen build takımımız var .s .s
Sent from my iPhone using Tapatalk
PMC Derken Rapci grubumu kastın ?Aynen bizim PMC'den özel gelen build takımımız var .s .s
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hortlatmak mı oluyor benden 1 gün önce mesaj atılmış konu akıllı çocukHortlatmasan iyisin ama.![]()
Ah Espiride YapabılsenEspriyi anlasan iyi çocuksun ama.![]()
Komik mi 10-20 gün önce açıldı hortlatma esprisi gülücük koydum gülsenizeAh ah 10-20 gün önce açılan konuya mesaj yazmış. Bende o konunun tarihine göre hortlattın anlamında bir şaka yaptım. Sonuna da kahkaha (gülücük) işareti koydum. Hayır yani gülücük koyuyorum bu kadar mı anlayamıyorsunuz? Sonra bana laga luga yapıyorsunuz.![]()
Nedenİşte yaş seviyen belli. Gülmek veya muhabbet etmek yerine. Laf atma (sokma), dalaşma (sataşma) ve ya boş konuşma yapıyorsun. Ben senle güzel konuşmaya çalışıyorum. Çünkü forum benim 2. ailemdir. Ve burası büyük bir aile. Ailedeki çoğu kişiyi sevmem, çoğu kişiyle kavga ederim, tartışırım fakat herkesi çok severim. Tabi nefret ettiklerim de var ama.Sonuçta büyük bir aile bütün sevgi herkese yetmiyor.
Ama ben tartıştığım kişilerden nefret etmem severim onları. Seni sevdim yakışıklı.
![]()
![]()
(dalga geçiyorum alınma yani yakışıklıyı alınabilirsin ama sana yürümüyorum yani
) Tabi çoğu kavga ettiklerim de var onların da çoğunu sevmiyorum ama her neyse bu konuya girmiyelim.
![]()