Mulfucer
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
şimdi ben jail breaki yapıyordum 2 haziran 2014 e fln aldım sonra telefona gelen panguyu çalıştırdım devam etti sonlara yakından jailbreak time out dedi sonra bende telefon açılınca bazı şeyler silinmişti bende itunes üzerinden iphonea geri yükle diyecektim iphoneum u bul u kapat dedi bende kapatmak için itunes şifremi girdim sonra kapat dedim setup.icloud.com gibi davranmaya çalışan bir şeyler dedi çok korkuuorum telefon iphone 4 zamanında 2 bin tl idi sanırım o zamanlarda babam almıştı 6 ay önce bana verdi kendine yeni telefon aldı yardım edin iphonea geri yükle yapamazsam ölücemmmmmmmmmmmmmmmmm bu durumlar karşılaşan yardım etsin acilllllllllllllllllllll
EDİT: AZ ÖNCE TELEFON AYARLARINI SIFIRLA DEDİM VE İPHONEUMU BUL KAPANDI AMA AYARLAR YERİNE YİNE GİRİNCE AÇILIYORDU AMA SONRA KENDİLİĞİNDEN KAPANDI BENDE ŞİMDİ İPHONE A GERİ YÜKLE DEMEK İÇİN İOS 7.1.2 Yİ TEKRAR PC DEN İNDİRİYORUM İNŞALLAH DÜZELİR (NEDEN 7.1.2 DİYECEKLER OLURSA BU APPLE İSİMLİ ŞAHSIYET İPHONE 4 LERİ IOS 7.1.2 DEN YUKARI ÇIKARMIYOR ZATEN BABAM O YÜZDEN BU TELEFONU BANA VERDİ.)
EDİT: AZ ÖNCE TELEFON AYARLARINI SIFIRLA DEDİM VE İPHONEUMU BUL KAPANDI AMA AYARLAR YERİNE YİNE GİRİNCE AÇILIYORDU AMA SONRA KENDİLİĞİNDEN KAPANDI BENDE ŞİMDİ İPHONE A GERİ YÜKLE DEMEK İÇİN İOS 7.1.2 Yİ TEKRAR PC DEN İNDİRİYORUM İNŞALLAH DÜZELİR (NEDEN 7.1.2 DİYECEKLER OLURSA BU APPLE İSİMLİ ŞAHSIYET İPHONE 4 LERİ IOS 7.1.2 DEN YUKARI ÇIKARMIYOR ZATEN BABAM O YÜZDEN BU TELEFONU BANA VERDİ.)