acil jailbreak yaparken hata oldu yardım yoksa akşam dilimlerime ayrılcam

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi ben jail breaki yapıyordum 2 haziran 2014 e fln aldım sonra telefona gelen panguyu çalıştırdım devam etti sonlara yakından jailbreak time out dedi sonra bende telefon açılınca bazı şeyler silinmişti bende itunes üzerinden iphonea geri yükle diyecektim iphoneum u bul u kapat dedi bende kapatmak için itunes şifremi girdim sonra kapat dedim setup.icloud.com gibi davranmaya çalışan bir şeyler dedi çok korkuuorum telefon iphone 4 zamanında 2 bin tl idi sanırım o zamanlarda babam almıştı 6 ay önce bana verdi kendine yeni telefon aldı yardım edin iphonea geri yükle yapamazsam ölücemmmmmmmmmmmmmmmmm bu durumlar karşılaşan yardım etsin acilllllllllllllllllllll

EDİT: AZ ÖNCE TELEFON AYARLARINI SIFIRLA DEDİM VE İPHONEUMU BUL KAPANDI AMA AYARLAR YERİNE YİNE GİRİNCE AÇILIYORDU AMA SONRA KENDİLİĞİNDEN KAPANDI BENDE ŞİMDİ İPHONE A GERİ YÜKLE DEMEK İÇİN İOS 7.1.2 Yİ TEKRAR PC DEN İNDİRİYORUM İNŞALLAH DÜZELİR (NEDEN 7.1.2 DİYECEKLER OLURSA BU APPLE İSİMLİ ŞAHSIYET İPHONE 4 LERİ IOS 7.1.2 DEN YUKARI ÇIKARMIYOR ZATEN BABAM O YÜZDEN BU TELEFONU BANA VERDİ.)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Telefonunu yedeklediysen tekrar yükleyebilrisin icloud yüklemiş olabilir bir kontrol et

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şu an iPhone'u geri yükleme için IOS i pc ye indiriyorum inşallah olucak hesap makinesi felan silinmişti takvim fln
Sanırım taratmadın ve başka bir şey indirdin her telefon aynı değildir sürümleri ve buildleri farklıdır ona göre bulman gerek ve ben suan s3 mini kullanıyorum ve 236 tane buildi var gerisini sen düşün

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım taratmadın ve başka bir şey indirdin her telefon aynı değildir sürümleri ve buildleri farklıdır ona göre bulman gerek ve ben suan s3 mini kullanıyorum ve 236 tane buildi var gerisini sen düşün
öncekinde aynı jailbreak i kullanmıştım sonrasında eskisi gibi stabil çalışmıyordu eski jailbreak daha güzeldi o yüzden kaldırdım daha yavaş çalışıyordu sonra bununla coc da gem hilesi bulmuştum benim arkadaşımda yapmıştı bu gem hilesini onun için yükleyecektim bu jailbreak i bir daha yüklersem Allah belamı versin

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
öncekinde aynı jailbreak i kullanmıştım sonrasında eskisi gibi stabil çalışmıyordu eski jailbreak daha güzeldi o yüzden kaldırdım daha yavaş çalışıyordu sonra bununla coc da gem hilesi bulmuştum benim arkadaşımda yapmıştı bu gem hilesini onun için yükleyecektim bu jailbreak i bir daha yüklersem Allah belamı versin
Gem hilesi kullandığında diğer gem hilelilerle oynarsın aklında bulunsun
artı olarak gem hilesi apkarı var fakat seninki ios bilmiyorum :/