cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Acil Lazım Sizce Güvenli Mi?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Açıkcası bana mantıklı geldi çünkü bilinç altına kazıdığın her şey aklında kalıyor.Mesela gece yatmadan önce "saat 7 de uyanacağım" diyorum ve onu bilinç altıma kazıyorum.Sabah tam 7 de uyanıyorum.Böyle bir şey gerçek olsa 15-20 dil bilirdim. Bence deel
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ilk başta tüm kaydı dinlerim varmı bir şey diyeben hipnoz ve beyin gücüne inanrm dene ama yanlış bilgiler aşılarsa kes beni der gibi![]()
PS2 oyunları ii mi?Bu kadar ama harbi oyunlar etkili bide konuşmalı flnsa(yazılı yani)
Diyalogları öğrene öğrene
Birsürü ing oyun oyna 1 ay filan zaten söküyosun ben öle öğrendim sonra full kelime!
Malesef sizin gibi sürekli oyun oynayacak vakit bulamıyorum benBu kadar ama harbi oyunlar etkili bide konuşmalı flnsa(yazılı yani)
Diyalogları öğrene öğrene
O zaman bir ingilizce kitap al kulaklığı al tak, tekrara almayı unutma ve uyu.Malesef sizin gibi sürekli oyun oynayacak vakit bulamıyorum benÇok dolu bir insanım bu yüzden de uyurken öğenmek daha mantıklı olur diye düşündüm
![]()
Yani alayımmı ? Bunda da gece yatmadan önce kulaklığı takıyorsun sabaha kadar devam ediyorO zaman bir ingilizce kitap al kulaklığı al tak, tekrara almayı unutma ve uyu.
Türkçe gibi dinleye dinleye öğreniceksinYani alayımmı ? Bunda da gece yatmadan önce kulaklığı takıyorsun sabaha kadar devam ediyorUyurken kendi kendine konuşmaya başlıyormuşsun hatta
![]()