Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Ay em so ciddi.Ciddi değilmiydin yoksa![]()
Adama bugün ateist dedim ona bozulmuştur skypeyide Meşgul etmeyine almıştı![]()
Ay em so ciddi.Ciddi değilmiydin yoksa![]()
Adama bugün ateist dedim ona bozulmuştur skypeyide Meşgul etmeyine almıştı![]()
Üstteki mesaj sayesinde spama girmiyor dont vori.Spam detectedPLS Don't do a spam
![]()
O kadar da ingilizce biliyorum yani24 saat ingilizce goren biri olarak soyluyorum. İngilizcede pronunciatin cok onemlidir. Mesela mother nasil okunur ?
bunun fonetikteki okunusu (ma¥%240ır) dir.
madır degildir. Th yi okurken dilinizi on dislerin arasina getirerek dilinizi agzinin disina cikarip havaya dogru tukurme hareketi yapmaniz ve bunu yaparken ses tellerinizi kullanmaniz gerekir. Thousand da ses telleri kullanilmadan direk dil on dislerin arasina getirerek uflemeniz gerekir. Sessiz th peltek s seklinde sesli th ise peltek z şeklinde cikar.
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
katiliyorum. İngiliz kizina çok guzelsin desen : "ahO değilde bu işe yararsa ne güzel olur lan okumasam bile işsiz kalmamİngiliz kızlarada yavşamak kolay olur
Hep hayalimdi ingilizce öğrenmek
![]()
Sipariş edeyimmi yanikatiliyorum. İngiliz kizina çok guzelsin desen : "ahthank you
you are very handsome guy too
turk kizina denersin
"sanane lan benim guzelligimden ? Gerizekali ya"
kesinlikle etmelisin ise yarayacagindan eminim.Sipariş edeyimmi yani![]()
İngilizce öğrendikten sonra altyazı olarak her türlü videoya çeviri yapan bir kanal açacağımkesinlikle etmelisin ise yarayacagindan eminim.
Iyi bir dusunce umarim kisa surede ingilizce ogrenirsinİngilizce öğrendikten sonra altyazı olarak her türlü videoya çeviri yapan bir kanal açacağım![]()
Hatta istek video/müzik te alacağım onlarıda altyazı olarak çevireceğimIyi bir dusunce umarim kisa surede ingilizce ogrenirsin
cbg2002 died.Gürkanın 5 kat dedigine bakma ecelin kulaklıktan olabilir *_*
Aslında bak şimdi aklıma geldi bu kulaklık radyasyon yayıyormu ki ?Gürkanın 5 kat dedigine bakma ecelin kulaklıktan olabilir *_*