[ACİL]Sunucu İçin Ödeme Yöntemleri

lForeverKingl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yakında minecraft sunucusu açıcam fakat vip satmam gerekiyor aylık kirasını verebilmek için paypal kapandığı için sıkıntım var eskiden paypal ile yapıyordum bu tür işleri şimdi bana kredi kartı ve mobil ödeme lazım internet üzerinden bunları nasıl yapabilirim ?

@Arda Güneş @Arda Tuna Baykan @Arda017 @ARDA0556 @arda06767 @Mehmet0000 @mehmet0111 @Mehmet02GS @CryoGyvr @crysisdeadspace @assabi @assasin0 @BraveHero @DeadPool11 @spiderkit @tekno 51 @Nano_Sensei

Son düzenleme:

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Anladığım Kadarıyla Kredi Kartıyla İnternet Üzerinden Mobile Nasıl Para Aktarım Diye Soruyorsan,Şebekenin Sitesinden Yapabilirsin.

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nitrado kullanıyorsan nitrado bağış kullan mobil ödeme kullanabilirsin türk telekom bir hat al ve mobil ödeme kullan.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paypal kapandığı için kredi kartına vs atamassın haliyle nitrado ve batıhost firmalarıda sadece hesaba para yükleme özelliği var tek seçenek olarak 18 yaş altı isen velin ile birlikte gidip ziraat bankasından banka kartı alıp sanal kart vs alabilirsin bknz : Tıkla ayretten havale işlemi falanda alabilirsin havale yapmak çok basit bankamatiğe gidip ordan parasını yatırabilir ha birde yazmayı unutmuşum batıhost sana mobil ödeme sistemi veriyor mobil ödeme ile yapılan ödemeler hesabına geliyor ardından telefonuna mesaj geliyor öyle hatırlıyorum iyi forumlar.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Bizden alırsanız mobil ödeme ile vip satıp devam ettirebilirsiniz. Onun dışında amacınız para kazanmak vs. ise bir banka hesabınızın olması şart gibi gözüküyor.