[!!AÇILDI!!]-[Mine - Z]-[Survival] | !4GB - 64 SLOT! |

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mine-Z görünce bi an duygulandım uzun zaman sonra açıldımı fln diye :D. Bir de 50 tl ücreti her hafta ödeyebilcekmisiniz (yazdıysanız ödersiniz diye düşünüyorum)
Yaptırdığımız özel harita, 3 aylık sunucumuz ve verdiğimiz reklamlar bizim 50 TL ödememek gibi bir lüksümüzün olduğunu göstermiyor. Yorumunuz için teşekkürler.

Bence Survival Açmanız Biraz Mantıklı Oldu Diye Düşünüyorum :)
Başarılıar Dilerim :)
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

ARKADAŞLAR "MİNE-Z" SADECE SUNUCUNUN İSMİDİR. LÜTFEN AKLINIZA MOD V.S GELMESİN DİĞER SURVİVAL SUNUCULAR NASILSA SADECE DAHA KALİTELİ VE DAHA GELİŞMİŞ BİR SUNUCUDUR MİNE-Z. İLK DEFA SUNUCUYU AÇIYORUM ÖNCEDEN BİR PROJEM OLMADI BU ARADA. İYİ FORUMLAR.

Bir kötüleme vs. anlamayın fakat bu günümü de görecektik , evente katılınması için her hafta 50 lira vermek ... Mantıklı :ci:
Amacımız oyuncular oyunlarını oynarken eğlenerek Hemde ödüllendirilmesi. Oyun içi ödül saçma olacağını düşündüm bende nakit ödül verdim. Önümüzdeki günlerde ödülün verilip verilmemesini göreceğiz. İyi forumlar...

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

RyuMoroi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Şu Anda Kapalı Akşam 22:00'a Kadar Vaktimiz Var. Sürüm 1.8 Reklam Bannerimizde de yazıyor. Ama Ekleyelim, Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler

Zaten Forumu Güzelce Düzgün Bir Şekilde Okursanız, "YAPIM AŞAMASINDA" Diyor. Genede yorumunuz için teşekkürler.

Asıl sizin düzgünce okumanız lazım !
AMATÖRCE Nova profesyonel bir takım değil ki, ve beğenmedim beğenmiyeceğim daha başta hatalar var.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü.
50TL şöyle olacak:
Kazanan Owner Çünkü 923840M Parası Var.

Ya Da Bir VIP'e Gidecek.

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Pluginler, Maplar Daha Tamamlanmadığı İçin White-List'i Açmıyoruz. Bugün Açmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz Fakat Yarına Uzayabilir..
Tek Amacımız Sizlere Kaliteyi Sunmak Yoksa Şimdide Açarız Hiç Problem Değil.
İyi Forumlar..

Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğendim, sunucuya bakmak için uygun bir zamanda gelirim. İyi forumlar.