MD_Optional
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bence Survival Açmanız Biraz Mantıklı Oldu Diye Düşünüyorum 
Başarılıar Dilerim
Başarılıar Dilerim
Sunucunun mapını ben yaptım??
Link atsana bi sen geveze insan!
SUNUCU İNŞALLAH GÜZEL YERLERE GİDECEK
NOVA BUİLDER TEAM OLARAK DESTEKLİYORUZ
Yaptırdığımız özel harita, 3 aylık sunucumuz ve verdiğimiz reklamlar bizim 50 TL ödememek gibi bir lüksümüzün olduğunu göstermiyor. Yorumunuz için teşekkürler.Mine-Z görünce bi an duygulandım uzun zaman sonra açıldımı fln diye. Bir de 50 tl ücreti her hafta ödeyebilcekmisiniz (yazdıysanız ödersiniz diye düşünüyorum)
Değerli yorumunuz için teşekkürler.Bence Survival Açmanız Biraz Mantıklı Oldu Diye Düşünüyorum
Başarılıar Dilerim![]()
Amacımız oyuncular oyunlarını oynarken eğlenerek Hemde ödüllendirilmesi. Oyun içi ödül saçma olacağını düşündüm bende nakit ödül verdim. Önümüzdeki günlerde ödülün verilip verilmemesini göreceğiz. İyi forumlar...Bir kötüleme vs. anlamayın fakat bu günümü de görecektik , evente katılınması için her hafta 50 lira vermek ... Mantıklı![]()
Sunucu Şu Anda Kapalı, Reklam Bannerimizde de yazıyor. Ama Ekleyelim, Değerli Yorumunuz İçin TeşekkürlerServer şu an Açıkmı?
Server Sürümünü Konuya Eklerseniz Sevirim
Zaten Forumu Güzelce Düzgün Bir Şekilde Okursanız, "YAPIM AŞAMASINDA" Diyor. Genede yorumunuz için teşekkürler.Ben spawn i amatorce buldum gelismesi dilegi ile sevgiler saygilar
Sunucu Şu Anda Kapalı Akşam 22:00'a Kadar Vaktimiz Var. Sürüm 1.8 Reklam Bannerimizde de yazıyor. Ama Ekleyelim, Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler
Zaten Forumu Güzelce Düzgün Bir Şekilde Okursanız, "YAPIM AŞAMASINDA" Diyor. Genede yorumunuz için teşekkürler.
Sizin NOVA'ya karşımı bir tavrınız var sunucuya karşımı çözemedimAsıl sizin düzgünce okumanız lazım !
AMATÖRCE Nova profesyonel bir takım değil ki, ve beğenmedim beğenmiyeceğim daha başta hatalar var.
2. sinede karşı bir tavrım yok aksine NOVA nın gelişmesini istiyorum.Sizin NOVA'ya karşımı bir tavrınız var sunucuya karşımı çözemedimYorumunuz için teşekkürler.
VIP'e gidebilir ona bir şey diyemem ama ownere gitmesi çok saçma. Buyrun girin birinci olun sizede verelim.Kötü.
50TL şöyle olacak:
Kazanan Owner Çünkü 923840M Parası Var.
Ya Da Bir VIP'e Gidecek.