[!!AÇILDI!!]-[Mine - Z]-[Survival] | !4GB - 64 SLOT! |

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
***Önemli***
FeatherBoard Eklenmiştir.
İyi forumlar, iyi oyunlar.
.

Sunucumuz "ON" !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beğendim, sunucuya bakmak için uygun bir zamanda gelirim. İyi forumlar.
Teşekkür ederiz, girip göz gezdirmenizde fayda var..

Son düzenleme:

RyuMoroi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
***Önemli***
Map'ı yaptırdığımız NOVA Team 12-13 yaşındaki insanlar olduğu için büyük bir anlaşmazlık ve ailevi değerlerimize hakaret ettiklerinden dolayı (paranın yarısı ödendiği halde) Map ne kadar iyi olursa olsun iptal ettik. Sağ olsun arkadaşlar ne bir wg atabiliyor ne bir şey bir Map vermişler adamlara wg at dedim haritanın yarısını wglemiş. Onun için iptal ettik daha basit bir Map yaptık ama ortam sıcaklığını hala size vereceğiz.
Sunucumuz bu akşam saat 20:00'da ON!

Teşekkür ederiz, girip göz gezdirmenizde fayda var..

Bak bu cevap beni güldürdü. :D

SuperNova14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şimdi arkadaşlar ben bu ''Mine-z'' adıyla açılan patatez sörvır'ı patlatıcam burda. herkes okumaya devam etsin. Şimdi bi para için yaptığı 35 taklayı izliyorsunuz... Ben nova builder team kurucusu Miraç! Bu arkadaşımız benden 60tlye anlaşarak bir map istedi. kabul ettim mapa başlamadan bitirdim resmen (ekiple) sonra arkadaş paranın 30 tlsini attı ve kendisine diğer 30 tl nerede diye sorunca verdiği cevap böyle oldu >>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yani map beğenmesem veya kullanmasam yarısını atacağımda demedi demişsen ss at... Neden böyle emek hırsızı oldunuz? Map yaptırmasaydın kardeşim! Şimdi burda 30 tl için konuşmuyorum sadece reziliiğinizi konuşuyorum. Ve neden ben senin sunucunun wgsini atayımki ama onuda yaptım hatta sende hatırlarsın burda inkar edebilirsin ama hatırlarsın dostum. İşte arkadaşlar bu 3 kağıtçılar böyle. kimsenin ne serverinde oynamasını nede bunlarla iletişim kurmasını istemem. DOLANDIRILMAYIN...

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Map bitirildi açılış bu akşam herkes davetlidir!!
Sürüm: 1.7.x-1.8.x
SUNUCU DURUMU : "ON"!!!!!!
MineZ.nitrado.net

Son düzenleme:

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Adam Sana Havadan 30 Tl Vermis Sana Diyoruz Mapin Yapilis Videosu Varmi Yok gereksiz Gereksiz Konusmalar Yapma Burda Bi Sikayetin Varsa Forum Yonetimine Bildir Veya Dolandirildim Diye Dava Ac.

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamın skype daki resmine ve ismine baktım yarıldım lan xd XxXVIPXxX Mikail asdf

Adam Sana Havadan 30 Tl Vermis Sana Diyoruz Mapin Yapilis Videosu Varmi Yok gereksiz Gereksiz Konusmalar Yapma Burda Bi Sikayetin Varsa Forum Yonetimine Bildir Veya Dolandirildim Diye Dava Ac Tabi Yerse.
Bizi Rezil Edicekmis Komik Cocuk
Küfürleri sansürleseydin bari

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Adam Sana Havadan 30 Tl Vermis Sana Diyoruz Mapin Yapilis Videosu Varmi Yok gereksiz Gereksiz Konusmalar Yapma Burda Bi Sikayetin Varsa Forum Yonetimine Bildir Veya Dolandirildim Diye Dava Ac Tabi Yerse.
Bizi Rezil Edicekmis Komik Cocuk
Map yapılırken yanında ben vardım tamamen şahidim mapın yapılmış halide fotoğraf olarak elimde ss çekilmiş halinde adamı yalancı durumuna düşürmeye kalkma tamamen mapı bitirip eline teslim etmiş kullanıp kullanmıyacağını sözde olan ortağı ile ilk baştan konuşup hallediceklerdi şuanda haksız olan tamamen sensin gidipde şu mine zeee sunucusunu destekleme küfür ettiği için bir şey diyemem fakat adam resmen hâkli mapını yaptırıp sadece 30 tl vermişler bu tamamen haksızlık.

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
60TL İçin Kimsenin Önünde İsmimi Kirletemem. Mapı Kullanmıyorum Arkadaşa hakkım helal hoş olsun. İyi Forumlar.

ByDike

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hayırlı olsun hacım birçok masrafa girmişsin inşallah verdiğin değeri hakkınla kazanırsın ha dolandırıcılık vb. olayları inşallah yoktur emin ol bir yerden çıkar o para dediğim gibi başarılar .
Bizi Rezil Edicekmis Komik Cocuk[/QUOTE

Volkan hacım dolandırıcılık gibi bir durum varsa SiberSuçlar şikayet edebilirsin iyi forumlar .

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hocam Server Gayet Başarili Gibi görünüyor Elinize Saglik
Çok Teşekkür ederiz. İyi Forumlar.

Öncelikle hayırlı olsun hacım birçok masrafa girmişsin inşallah verdiğin değeri hakkınla kazanırsın ha dolandırıcılık vb. olayları inşallah yoktur emin ol bir yerden çıkar o para dediğim gibi başarılar .

Teşekkür ederiz. Bizim derdimiz para değil kalite. Dediğim gibi küçük meblağlar için ismimi kirletmem.

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu Hale Bakimda saat 8:20 ?
İŞLER BİRAZ DAHA UZUN SÜRECEK GİBİ.
Pluginlerimiz cb ile uymayınca sürüm değiştirdik.
Saat geç olursa yarın açacağız.
Ama 2-3 Saat içerisinde açılacak
gerekli vakti bekliyoruz..
İyi OYUNLAR..

İŞLER BİRAZ DAHA UZUN SÜRECEK GİBİ.
Pluginlerimiz cb ile uymayınca sürüm değiştirdik.
Saat geç olursa yarın açacağız.
Ama 2-3 Saat içerisinde açılacak
gerekli vakti bekliyoruz..
İyi OYUNLAR..
SIZLERİ BEKLETMEMEK İCİN SUNUCUMUZU AN İTİBARİ İLE AÇMIŞ BULUNMAKTAYIZ!
HERKESIN GELİP HİÇ YOKTAN 1 SAAT VAKİT GEÇİRMESİNİ DİLİYORUZ.
İYİ FORUMLAR, İYİ OYUNLAR..