xNeverLooK
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu Çok İyi
Özellikle xNeverLooK'u Çok Seviyorum Çok İyi Bir Yetkili.
İyi Oyunlar...
İyi Oyunlar...
Yorumunuz için teşekkürlerSunucu Çok İyi
İyi Oyunlar...
Yorumunuz icin Tesekkürler. Sayenizde Daha da Gelisecegiz insallahTam aradığım sunucu işte bu emeklerinize sağlık gerçekten harika!
alımlar site uzerınden yapılmaktadır. ilginiz icin tesekkurlerAd:Berkehan Yaş:15 Deneyim:7 Rehberlik 7 adminlik 10 Modluk 3 Builderlik Günlük Kaç Saat Online: 8 (Builder)Yaptığın Buildlerden 3 Tane Resim:şu an Elimde Yok Skype(Zorunlu):TS123 PRO İstediğiniz Yetki:ÖzelMod Lütfen
Ad:Berkehan Yaş:15 Deneyim:7 Rehberlik 7 adminlik 10 Modluk 3 Builderlik Günlük Kaç Saat Online: 8 (Builder)Yaptığın Buildlerden 3 Tane Resim:şu an Elimde Yok Skype(Zorunlu):TS123 PRO İstediğiniz Yetki:ÖzelMod Lütfen
Oyundaki Adım Berkehan Hediye Verirmisiniz
Yorumunuz ıcın Tesekkurler Daha da Cok gelısecegız Sızler ıcın Calısıyoruzbu serverin çok güzel iyi bir iş başardın serkan başarının devamını dilerim
bu serverin çok güzel iyi bir iş başardın serkan başarının devamını dilerim bu arada ben meaningofbread
Yorumunuz ve Destegınız ıcın tesekkur ederiz iyi oyunlarmrhb server cok guzel gelmenizi tavsiye eDerim
Yorumunuz ıcın tesekkurler. Isteklerınız yerıne getırılecektır. iyi oyunlarÇOK İYİ BİR SERVER MÜKEMMEL DİZAYNLAR AMA BLAZE SPAWNERLARI NETHERDA TOPLANSA DAHA İYİ OLUR NOT = Mr_71Baba
Tesekkür ederiz elimizden geldigince Sunucumuzu geliştirmeye calısıyoruz.en güzel yer burası gelıp gorun