Açıldık!!! Rehber - Mod - Reklamcı - YouTuber Alımı Var!!! Ayrıca Her Pazar 1 Haftalık VİP Çekilişi!

moonstar2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:Berkehan Yaş:15 Deneyim:7 Rehberlik 7 adminlik 10 Modluk 3 Builderlik Günlük Kaç Saat Online: 8 (Builder)Yaptığın Buildlerden 3 Tane Resim:şu an Elimde Yok Skype(Zorunlu):TS123 PRO İstediğiniz Yetki:ÖzelMod Lütfen

Ad:Berkehan Yaş:15 Deneyim:7 Rehberlik 7 adminlik 10 Modluk 3 Builderlik Günlük Kaç Saat Online: 8 (Builder)Yaptığın Buildlerden 3 Tane Resim:şu an Elimde Yok Skype(Zorunlu):TS123 PRO İstediğiniz Yetki:ÖzelMod Lütfen

Oyundaki Adım Berkehan Hediye Verirmisiniz

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Oyundaki Adım Berkehan Hediye Verirmisiniz
alımlar site uzerınden yapılmaktadır. ilginiz icin tesekkurler

mikailcan309

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bu serverin çok güzel iyi bir iş başardın serkan başarının devamını dilerim

bu serverin çok güzel iyi bir iş başardın serkan başarının devamını dilerim bu arada ben meaningofbread

karabsan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
maplar yenileniyor her hafta alım yapılıyor sıcak kanlı samimi yetkililerbi insan bir sv den başka ne isteyebilirki geleceği parlak serverin