Açılmıyor

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Oyun açılmıyor bu sefer ve o dediklerini bilmiyorum *-* dowlandig 1.7.2 jar rar falan yazıyor orada kaldı
İnternetin ile alakalı olabilir belki emin değilim.
Dediğim şey driverları güncellerken Intel in sitesinden mi indirdin?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NedemekNe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırım ilk defa böyle hata alan benim :ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm:[DOUBLEPOST=1440701995,1440701889][/DOUBLEPOST]Evet intelden indirdim sonra driver programlarıyla denedim sonra aygıt yöneticisiden her şey son sürüm yandex dns +18 siteleri açmayan dnsi kullanıyordum değiştirdim google dns yaptım 8&4 olanı oda olmadı :(

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Sanırım ilk defa böyle hata alan benim :ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm::ölüm:[DOUBLEPOST=1440701995,1440701889][/DOUBLEPOST]Evet intelden indirdim sonra driver programlarıyla denedim sonra aygıt yöneticisiden her şey son sürüm yandex dns +18 siteleri açmayan dnsi kullanıyordum değiştirdim google dns yaptım 8&4 olanı oda olmadı :(
Bilemiyorum [emoji53]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NedemekNe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lanet olsun pof win10 32 bit bide 32 den bi şey olur mu yada win10 dan ? ya pofffffffffffff tek başıma mal gibi oynuyorum canım sıkılıyor youtuebedeki gibi olanlardan istedim pof[DOUBLEPOST=1440779170,1440702141][/DOUBLEPOST]Ya pc ye formatda attım yüksetlem yaptım win10 pro yaptım java falan hepsi tam hala olmuyor ?

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartını Güncelliceksin işte Win 10 driverı yok henüz bnmki de directx 9 uyumlu kart olduğu için açmıyo mc yi pc Win 8.1 pro

NedemekNe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bro ama normal minecaraftı açıyor ama böyle pvp mi ne oluyor işte onu açmıyor ?