Advanture Map'a Başlıyoruz

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer haritalardan farklı,güzel bir harita olacağa benziyor.Dört gözle bekliyorum. :)

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar mapin %10 u bitti buyuk bir labirent kapliyor ve labirente buyuk bir sır eklendi mapi bitirene gozukecek sır. Bu gece 00.00 dan sonra gok tasi yagmuru var arkadaslar bakin belki gorursunuz.

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar mapin %10 u bitti buyuk bir labirent kapliyor ve labirente buyuk bir sır eklendi mapi bitirene gozukecek sır. Bu gece 00.00 dan sonra gok tasi yagmuru var arkadaslar bakin belki gorursunuz.
Evet, 14-16 Ağustos' arası oluyormuş sanırsam.[DOUBLEPOST=1407877435,1407877390][/DOUBLEPOST]Ha bir de, labirent ekleme bence Adventure Mapa.

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende hala bakiom illa gorucen diye birsey yok zaten .d[DOUBLEPOST=1407912093,1407877945][/DOUBLEPOST]Arakdaşlar Labirent olsunmu ? Eğer olursa yarım saat gibi bir kısmı o labirente ayırıcaksınız ve eğer olursa çekiliş yapmayı düşünüyorum veya mapı ilk bitirene bir şey vermeyi düşünüyorum.Ki bu okadar kolay deyil diyorum ya.Hikayede suanda 2 tane ölüm sahnesi var.Geliştirmeye devam ediyorum.Birde arkadaşlar map bittikten sonra onla ilgili bir minecraft filmi çekilicek.Ekibimede yeni kişilerin katılmasını istiyorum.

Katılım formu :
Ad:
Soyad:
Nerde Oturuyorsun:
Kaç Yaşındasın:
Skype(varsa):
Tel No(istiyorsan):
Ne Zamandan Beri Builder'lik Yapıyorsun(eğer builder olacaksan):
Ne Zamandan Beri Redstoner'lık Yapıyorsun(eğer redstoner olacaksan):
Builderlikde En iyi Olduğun kısım nedir(Builder Olacaksan):
Redstoner'likde En iyi oldugun kısım nedir(Redstoner Olacaksan):
hiçbir Projede Çalıştınmı:
Serverin Oldumu:
Başka Serverlerde Yetkili Oldunmu:
Başka Serverlerde Builder Oldunmu:
Minecraft Bilgin Hakkında Kaç Oy Verirsin : ?/10
Hakkında:

Ne Kadar Vaktini Bu Projeye Ayıra Bilirsin:
Hayal Dünyan Ne Kadar Büyüktür:
Yaratıcı Bir Kişiliğin Varmı:
Medieval'de Ne Kadar İyisin:
Klasik Soru Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsun:
Verilen Görevleri Yerine Getire Bilecekmisin:

Bukadar Çok Geldiyse Üzgünüm Ama Herşeyi Nerdeyse Bilmem Gerekiyor :)