Agar.io Konu Başlığı

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Beyler bi ara forumca toplanıp oyuna girelim bütün ezikleri turan taktiğiyle öldürelim nası fikir ? (Hayal power:10/10)

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Beyler klanımsı bir grup koyalım adınızın başına [M.T] koyun yardımlaşarak oynayalım(kendimi fazla kaptırdım :D)

ÖRNEK:
[M.T]ForumUyesi
nickim
[M.T]LordTs

AVRUPADA

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Güzel Fikir Katılacak Varsa Yapalım Bunu
İsimleri Hazırlayıp Girelim İsterseniz Düzenli Olarak Günde 30 Dk Kadar Oynayalım :p
IP Atarsanız Girelim :D[DOUBLEPOST=1431978933,1431978822][/DOUBLEPOST]
Ya ben oyuna giremiyorum bi' yardım edin :(
Bir Tahmin Edeyim Hatta Sallıyayım ******** Kapatıp Girmeyi Dene Desem Çok Sallarım :S
Çerezleri Sİl Geçmişi Sil Chrome Tekrar Yükle Farklı tarayıcıdan Gir Ne Bileyim Türk Mantıklarını Yap İşte :S[DOUBLEPOST=1432023365][/DOUBLEPOST]Aktif Olan Varsa Bir Sunucuda Birleşelim :p

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bir profesyonel tavsiyesi vermek istiyorum; ('Show Mass' özelliğini açmanız lazım birazdan verilenleri ölçebilmeniz için…)

Eğer bir dev hücrenin etrafında yeşil ve tırtıklı şeyler varsa, o tırtıklı şeye, kendisiyle dev hücrenin hizasındaki yöne doğru W tuşuyla hücre fırlatın. (Hücre fırlatabiliyor olmanız için biraz daha beslenmeniz gerekir. Hücrenizi 100-200 kadar doyurmanızı tavsiye ederim) Tırtıklı şey büyüyüp bölünene kadar art arda basmanız gerekecek.

Dikkat: Nişan alacağınız yöne giderken yeşil şeye pek yaklaşmayın, uzaklaşıp tekrar aynı yönde hücre fırlatmaya devam edin. Aksi takdirde o yeşil şeye dokunduğunuzda deve yapacağımız saldırıyı kendinize çekersiniz. Öz deyişle küçük hücrelere bölünürsünüz. O sırada sizden büyük olanlar size karşı ne kadar merhametli olduğunu görmüş olursunuz. :)

O yeşil şey büyüdükten sonra fırlattığınız yöne doğru bölünüp dev hücreye doğru gidecek ve devi kendi hücrelerine bölecek. Bölünen hücrelerden sizden küçük olanları varsa onları yemeye başlayın. Küçükten büyüğe doğru yemeye devam edin. Eylemi dikkatlice yapın. İş bittikten sonra etraf kalabalıklaştıysa -ki aynen öyle olacaktır- çaktırmadan oradan uzaklaşıp kendinizi kurtarın.

O an devimiz bölündüğü sırada zaten ne olduğunu şaşıracağı için küçük olanlarını kaçıramayacak, küçükleri kolaylıkla yiyebileceksiniz. Yani bu teknikte hızlı olmak kilit nokta, devlere karşı tek avantajınız onlardan daha hızlı olabilmeniz.

Tekniği uygularken dikkat çekmemeye, hızlı olmaya ve etrafın sizi tehdit edebilecek büyüklükte hücrelerin olmamasına dikkat edin. Haydi kolay gelsin.

Sonsöz: Bu bölümde dahil olmak üzere bu girdideki harf sayısı (1733) büyüklüğündeki bir deve rast gelip tekniği uygulamak size nasip olur inşallah. :)

umut_

En iyi cevaplar
0
Bir profesyonel tavsiyesi vermek istiyorum; ('Show Mass' özelliğini açmanız lazım birazdan verilenleri ölçebilmeniz için…)

Eğer bir dev hücrenin etrafında yeşil ve tırtıklı şeyler varsa, o tırtıklı şeye, kendisiyle dev hücrenin hizasındaki yöne doğru W tuşuyla hücre fırlatın. (Hücre fırlatabiliyor olmanız için biraz daha beslenmeniz gerekir. Hücrenizi 100-200 kadar doyurmanızı tavsiye ederim) Tırtıklı şey büyüyüp bölünene kadar art arda basmanız gerekecek.

Dikkat: Nişan alacağınız yöne giderken yeşil şeye pek yaklaşmayın, uzaklaşıp tekrar aynı yönde hücre fırlatmaya devam edin. Aksi takdirde o yeşil şeye dokunduğunuzda deve yapacağımız saldırıyı kendinize çekersiniz. Öz deyişle küçük hücrelere bölünürsünüz. O sırada sizden büyük olanlar size karşı ne kadar merhametli olduğunu görmüş olursunuz. :)

O yeşil şey büyüdükten sonra fırlattığınız yöne doğru bölünüp dev hücreye doğru gidecek ve devi kendi hücrelerine bölecek. Bölünen hücrelerden sizden küçük olanları varsa onları yemeye başlayın. Küçükten büyüğe doğru yemeye devam edin. Eylemi dikkatlice yapın. İş bittikten sonra etraf kalabalıklaştıysa -ki aynen öyle olacaktır- çaktırmadan oradan uzaklaşıp kendinizi kurtarın.

O an devimiz bölündüğü sırada zaten ne olduğunu şaşıracağı için küçük olanlarını kaçıramayacak, küçükleri kolaylıkla yiyebileceksiniz. Yani bu teknikte hızlı olmak kilit nokta, devlere karşı tek avantajınız onlardan daha hızlı olabilmeniz.

Tekniği uygularken dikkat çekmemeye, hızlı olmaya ve etrafın sizi tehdit edebilecek büyüklükte hücrelerin olmamasına dikkat edin. Haydi kolay gelsin.

Sonsöz: Bu bölümde dahil olmak üzere bu girdideki harf sayısı (1733) büyüklüğündeki bir deve rast gelip tekniği uygulamak size nasip olur inşallah. :)
Taktiksel Olmuş Tabi Boyutun Küçükken Uygulamaya Kalkıp Trollük Yapmak Adına Kullanırsan Oyunun Orada Bitiyor :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Boyu değil işlevi önemli gibi bir açıklama olmuş :D
Taktiği Olan Kazanıyor Aslında Bu Oyunda :p Boy Önemli Fakat Kendinden Şöyle 500-1000 kadar Fazla Birini Tabi Kendin 100 Değilsen :D Çok Rahatlıkla Taktiksel Oynayarak Alt Edebiliyorsun Mikrop Saldırısıdır Ekip Oyunudur Falan B)

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Aslında bütün ama bütün işin sırrı çakallıkta. Ekip mekip yapmayacaksın, direk tek başına sinsice olayı bitireceksin. (Yeşil şeyleri savurmak, ikiye bölüp karşındakini yeme vs.) Hani arkadaşın falan olur aynı odaya denk gelirsiniz orası başka tabi. Oyunda chat falan bir şey olmadığı için millet kimin kimle organize olacağını bilmiyor. (Tabi chat yine olmamalı da baya kan çıkar. :D ) Birisine Mass atarak takım olabileceğini sanırsın ama yüz vermezler üstüne bir de yem olursun. Hadi diyelim birisiyle samimi olup grup yapabildin o da oyunu senden saha beter oynar bütün işi batırır ve bam! 'game over'. Dediğim gibi bütün iş çakallıkta. Yabancı isimle dolaştım diye bir tane 'Turkey' beni yedi. Valla o günden bu güne yalnız kurt gibi çalışırım. Yeminle oyundan sonra ne pis ırkçı oldum tahmin edemezsiniz. Nazi düşmanı, Rus düşmanı, Polonya düşmanı... ...herkesi düşman ettim. :D

Sent from my iPad using Tapatalk

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Sayfa içerisinde Agar.io grubu kuralım bence (Foruma grup özelliği geldi mi bilmiyorum Tapatalk'tayım da) Böyle gruptan birisi etkinlik tadında buluşma saati ayarlasın. O saatte @LordTs 'nin bahsettiği [M.T] tag'lerini koyalım. Gruplu falan baya güzel olur.

umut_

En iyi cevaplar
0
Sayfa içerisinde Agar.io grubu kuralım bence (Foruma grup özelliği geldi mi bilmiyorum Tapatalk'tayım da) Böyle gruptan birisi etkinlik tadında buluşma saati ayarlasın. O saatte @LordTs 'nin bahsettiği [M.T] tag'lerini koyalım. Gruplu falan baya güzel olur.

Bizim Konudan Sonra İsmi Lazım Değil Birinin Açtığı Konu Nedense Daha Çok İlgi Gördü Konu Daha Önce Benim Tarafımdan Açıldı Dediğimde Ego Yapma Tarzı Yorum Alınca Konudan Ümidi Kestim :S[DOUBLEPOST=1432406886,1432277906]

[/DOUBLEPOST]Aktif Olan Varsa Bir Bir Ekip Kurabiliriz Donanım Haber Forumunda Sunucuyu Ele Geçirecek Kapasitede Ekip Kurmuşlar Hatta Kendi Aralarında Düşman Bile Edinmişler Bizdede Olsun Böyle Aksiyonlar :p