- En iyi cevaplar
- 0
Öyle güzel bir terraforma böyle buildler biraz az kalmış sanki ama yinede hoş görünüyor.
sen onlara merdiven dersin ben onlara köprü , sen onlara desen dersin ben se minecraft ' mantığını düşünürüm.Sinematik çok acemice ayrıca her yapıya milyar tane merdiven ve basamak koymak yapıyı detaylı değil karışık yapıyor.
Merdiven bloğu köprü müymüş hahasen onlara merdiven dersin ben onlara köprü , sen onlara desen dersin ben se minecraft ' mantığını düşünürüm.
Video açıklama kısmında ise sinematik amatörce dedim.![]()
Merdiven bloğu köprü müymüş hahaAmatörce yazmış olmanız kalitesiz bir sinematik olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Mimarlık sanatı olarak zaten kötü de fotoğrafçılık da yapamamışsınız
![]()
Senin yapılarını görmedim , kalite nedir etiket fiyatı bir ürünün gerçek fiyatı değildir. Etiket fiyatı kdv ' yi filan içinde bulunduran index veya ekonomik bir dolgudur. Nasıl etiketine bakarak aaa bu iyi dediğin veya demediğin şeyler varsa gelişimde öyledir , kötü olmadan iyi 'yi öğrenemez ve cevap bulamazsın , ama kendini tatminkar olarak elde tutabilirsin yapı benim olduğu içinde ister ona merdiven ister köprü derim sonuçta benim yaptığım bir şeye yorum yapa bilmen için ya benden iyi olacaksın ki. Bu geneldir herkes senin yaptığını beğenir benim yaptığımı bir kişi beğenir , o bir kişi ile benim tarzım aynıdır. Bu beni diğerlerine kötü değil ,tarz farklılığına sokar. İşte resim içinse ben resim çekerim demedim ama çok iyi poz veririm buda beni kamera önünde tutar yani dikkati ben çekerim resmi çeken kameramanın adını anca orada okursunResimde kimin olduğu önemlidir kimin çektiği değil.
Merdiven Blokları " ister destek ister isem sutun derim buda benim " kendi tarzım ve imajımı belli eder , en azından diğer bir kişi gibi kendimi " Kız olarak " tanıtıp Onlarca insanı kandırmadım , yalanım dolanım olmadı en başından itibaren ben buyum dedim şimdi benim kalitemi senin yargılaman iyi yada kötü olacağına sen karar vermiyor yada başkaları bak beğenen beğenmiş zaten
Şimdi gelip konu ya neden şunu yazmak yerine " Merhaba , konu içerik ve yapı bakımından yetersiz buldum geliştirile bilinir. " demek varken emeğin olduğu bir şeye bodoslama kafa atarsın ki ?
Ortaya bir şey çıkması için emek verilmesi lazımdır diyip bundan sonra ( . ) nokta koyacağım " Bir söz vardır cahile bir şey anlatmakdan kaçın anca kendini yorarsın " diye bence cukka diye oturuyor burayaÖnemli olan verdiğiniz emek değil ortaya çıkan şey bence hani ben burada görüşümü belirtiyorum, beğenmedim diye sizin buna laf atma hakkınız yok bence kimseye zorla beğendirtemezsiniz ? Buraya konu açıyorsan eleştirilere de açık olman gerekiyor en azından ? Senin nasıl bir kişiliğin olduğunu vs. da bilmiyorum 2012 den beri yoktum sadece yapını gördüm ve beğenmediğimi söyledim. Ayrıca @RedRain96 kusurunuzu da söylüyorum sinematik berbat, merdiven ve basamaklar kötü diye ? İlla buildimin olması mı gerekiyor eleştirebilmek için ? Benim üslubum da böyle beğenmediğim bir şeyi söylüyorum direk. Bana gelişmelisin diye onlarca satır nasiat vereceğinize kendinizi eleştirilere açmayı öğrenin bence.