bku38
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sadeliği ile tam bir faction uyumu yakalamışsınız @bydemir06 . Harika bir yapı olmuş elbet fakat şöyle bir ricam olacak ki ; lütfen cinematic hazırlarken kayma'ları azaltın :teselli:
Özür dilerim , haklısınız ama sizin gibi bir prof bilgim yok ilk zaman ki videolarınız duruyorsa bir kontrol edip öğrenmek isterim. Ama zaten belirtmiştim ben orada muazzam sinematik demedimSinematiğinde bi adabı var lütfen.Resmen video çekmiş koymussun.İnsan mod felan indirir.
Ben profesyonel demedim ki.Profesyonelizde demedim. Sadece biraz araştırma yapsaydın daha iyi çekilebilecegini anlardir.Emek vermemissin.Sadece kanala video atmak için çekmiş koymussun.Özür dilerim , haklısınız ama sizin gibi bir prof bilgim yok ilk zaman ki videolarınız duruyorsa bir kontrol edip öğrenmek isterim. Ama zaten belirtmiştim ben orada muazzam sinematik demedim![]()
araştırmamda adam bunla yapıyor idi bir kaç kanalda gördüm ve bende amatör çekim olarak kullandım. AçıkcasıBen profesyonel demedim ki.Profesyonelizde demedim. Sadece biraz araştırma yapsaydın daha iyi çekilebilecegini anlardir.Emek vermemissin.Sadece kanala video atmak için çekmiş koymussun.
Liseliyim 10. sınıfHa bu arada çok da cahilim sizin gibi üniversite okumuyorum ama..
Özür dilerim , haklısınız ama sizin gibi bir prof bilgim yok ilk zaman ki videolarınız duruyorsa bir kontrol edip öğrenmek isterim. Ama zaten belirtmiştim ben orada muazzam sinematik demedim![]()
Teşekkür ederim.Buyrun ilk dönem sinematiğimiz budur. Her işin bir üslubu var. Yaptığınız işe daha fazla saygı gösterirseniz daha güzel çalışmalar ortaya çıkartabilirsiniz.
Adama üzüldüm. Adamın başında bir ton dert. Gelmişsin videosuna kusur buluyorsun, ben onun için küçük bir video hazırladım renderleniyor. Şimdi atarım konuya. Onu koyar en azından cinematic. Kusur bulunacak tek şey var o da ilk cinematiğim hatalar olabilir. En azından adamı üzmezsiniz beni üzersiniz.Sen neden gelip boş boş konuşuyorsun? Benim bydemirle aramdaki bir şey seni neden bu kadar gerdi? Yapıda kusur yok mu? İstesem eleştiremez miyim? Ne kadar böyle aşağılık kompleksi olan insanlar doldu foruma. Boş ve gereksiz bilmiş. Neyse ki artık senin gibi insanları engelleyip geçiyorum.
Bir ton dert? Yapıyı ve videoyu mu yoksa psikolojiyi mi tartışıyoruz? Hey AllahımAdama üzüldüm. Adamın başında bir ton dert. Gelmişsin videosuna kusur buluyorsun, ben onun için küçük bir video hazırladım renderleniyor. Şimdi atarım konuya. Onu koyar en azından cinematic. Kusur bulunacak tek şey var o da ilk cinematiğim hatalar olabilir. En azından adamı üzmezsiniz beni üzersiniz.
Hayda! Hayda! Yav siz annenizin karnında Promu doğdunuz anlamadım gitti. İnsanlığın bir sınırı var o çizgiyi geçirme. 2. Videosunu bi atsın. Oda kötü olursa, orada saldırırsın ilki bu.Bir ton dert? Yapıyı ve videoyu mu yoksa psikolojiyi mi tartışıyoruz? Hey Allahım