Agescraft #Faction Map# => OlymposBT

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadeliği ile tam bir faction uyumu yakalamışsınız @bydemir06 . Harika bir yapı olmuş elbet fakat şöyle bir ricam olacak ki ; lütfen cinematic hazırlarken kayma'ları azaltın :teselli:

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Özür dilerim , haklısınız ama sizin gibi bir prof bilgim yok ilk zaman ki videolarınız duruyorsa bir kontrol edip öğrenmek isterim. Ama zaten belirtmiştim ben orada muazzam sinematik demedim :)
Ben profesyonel demedim ki.Profesyonelizde demedim. Sadece biraz araştırma yapsaydın daha iyi çekilebilecegini anlardir.Emek vermemissin.Sadece kanala video atmak için çekmiş koymussun.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben profesyonel demedim ki.Profesyonelizde demedim. Sadece biraz araştırma yapsaydın daha iyi çekilebilecegini anlardir.Emek vermemissin.Sadece kanala video atmak için çekmiş koymussun.
araştırmamda adam bunla yapıyor idi bir kaç kanalda gördüm ve bende amatör çekim olarak kullandım. Açıkcası

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yapıyı beğenmeyenler beğenmedim yazabilir, adamın yaptığı mimari hatlara laf edecekse kendi mimarı hatlarını koysun ortaya boş laf yapacaksa hiç yapmasın. Konu baltalamaya geldiği zaman gelirler, yapı at dediğin zaman "eeee" "ben" "şey" "hee" "sonra" "belki başka zaman" derler.
Mimari güzel dostum bir ara benim sunucuma da harita inşa et :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Özür dilerim , haklısınız ama sizin gibi bir prof bilgim yok ilk zaman ki videolarınız duruyorsa bir kontrol edip öğrenmek isterim. Ama zaten belirtmiştim ben orada muazzam sinematik demedim :)
Buyrun ilk dönem sinematiğimiz budur. Her işin bir üslubu var. Yaptığınız işe daha fazla saygı gösterirseniz daha güzel çalışmalar ortaya çıkartabilirsiniz.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen neden gelip boş boş konuşuyorsun? Benim bydemirle aramdaki bir şey seni neden bu kadar gerdi? Yapıda kusur yok mu? İstesem eleştiremez miyim? Ne kadar böyle aşağılık kompleksi olan insanlar doldu foruma. Boş ve gereksiz bilmiş. Neyse ki artık senin gibi insanları engelleyip geçiyorum.
Adama üzüldüm. Adamın başında bir ton dert. Gelmişsin videosuna kusur buluyorsun, ben onun için küçük bir video hazırladım renderleniyor. Şimdi atarım konuya. Onu koyar en azından cinematic. Kusur bulunacak tek şey var o da ilk cinematiğim hatalar olabilir. En azından adamı üzmezsiniz beni üzersiniz.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Adama üzüldüm. Adamın başında bir ton dert. Gelmişsin videosuna kusur buluyorsun, ben onun için küçük bir video hazırladım renderleniyor. Şimdi atarım konuya. Onu koyar en azından cinematic. Kusur bulunacak tek şey var o da ilk cinematiğim hatalar olabilir. En azından adamı üzmezsiniz beni üzersiniz.
Bir ton dert? Yapıyı ve videoyu mu yoksa psikolojiyi mi tartışıyoruz? Hey Allahım

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam tartışmaya gerek yok gençler , aramızda halletik çok teşekkür ederim @Emrsmsk , çağlarda ne kadar benim iyliğimi düşünmesede zamanında onunda çok yardımı oldu emanete hıyanet etmeye gerek yok video kötü biliyorum ☺ düzeltilir sıkıntı yok ☺herkezin bir şey dediğini takamam yani ronin bana ne kadar düşman olsada benim düşmanlığım yok boş ver emir zamanı geldiğinde bizlerde ilerleyeceğiz. Teşekkürler.