Ağız Tadıyla Faction

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
"Poteyto" adlı yeni açılan bir sunucu var, reklama girmesin diye IP atamıyorum ancak sunucu çoğu zaman 60'ın üzerinde, zor ve ışınlanma (warplar) içermeyen bir sunucu. Yani lapis falan yok, için rahat olsun. Forumda aratarak bulabilirsin[DOUBLEPOST=1436650335,1436650269][/DOUBLEPOST]
Phenim lapisli fökşın sörvırım var 644564 kişi çekiyor 1 lapis 5454465 tl cabuk gelin mc.lapislifökşınsörvır.net
Pıro doquzbindoquzyüzdoqsandoquz setler de 340104104102491249 tele demi atmin api :/

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Poteyto" adlı yeni açılan bir sunucu var, reklama girmesin diye IP atamıyorum ancak sunucu çoğu zaman 60'ın üzerinde, zor ve ışınlanma (warplar) içermeyen bir sunucu. Forumda aratarak bulabilirsin[DOUBLEPOST=1436650335,1436650269][/DOUBLEPOST]
Pıro doquzbindoquzyüzdoqsandoquz setler de 340104104102491249 tele demi atmin api :/
HYR
Kalıcı olursan fekşın vip veririm ama

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Oynayacak Yer Buldum :p
Poteyto Fazla Kişili Pek Hoşuma Gitmedi Ben Az Kişili Sunucuları Tercih Ediyorum Yani 60 Kişili Sunucularda Sıcak Ortam Olmuyor .. Chatta Bir Yandan Oynarken Bir Yandan Muhabbet Edip Arkadaş Edinebileceğim Bir Sunucu Arıyordum Buldum Eğer Yanımda Oynamak isteyen Böyle Bir Yer Arayan Varsa Bana Özelden Ulaşsınlar IP Atayım Oynayalım Birlikte ..
@Erenbulbul Bak istiyordun Buldum Özel Msg At IP vereyim :p

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Oynayacak Yer Buldum [emoji14]
Poteyto Fazla Kişili Pek Hoşuma Gitmedi Ben Az Kişili Sunucuları Tercih Ediyorum Yani 60 Kişili Sunucularda Sıcak Ortam Olmuyor .. Chatta Bir Yandan Oynarken Bir Yandan Muhabbet Edip Arkadaş Edinebileceğim Bir Sunucu Arıyordum Buldum Eğer Yanımda Oynamak isteyen Böyle Bir Yer Arayan Varsa Bana Özelden Ulaşsınlar IP Atayım Oynayalım Birlikte ..
@Erenbulbul Bak istiyordun Buldum Özel Msg At IP vereyim [emoji14]
Burada ben varim banada at

PRBT763 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yolla bana :) mobildeyim mesaj atamıyorum.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Benide aralara bi yere sıkıştırı ver

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Eylülde açacağım ama lapis koyup koymama konusunda kararsızım :S yardımcı olun beyler.