AhmetMelihTR

AhmetMelihTR'yi Tanıyormusunuz?

• Evet

Kullanılan: 20 71.4%
  • Hayır

Kullanılan: 8 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    28

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Veda...

Arkadaşlar, Veda Mesajımı Yazıyorum.
Herşeyin Bir Sonu olduğu gibi, Bende Minecraft'ı Bırakıyorum.
Bana Oyun Önermeyin Arkadaşlar çünkü hiçbir Oyun oynamayacağım.

Mail: [email protected]

Çok Zor Ama Belki Minecraft'a Sonradan Başlayabilirim.
Ancak İsmim AhmetMelihTR olmayabilir. Kimsede Tanımayacak Zaten.
Paylaşmak istediğim Elite Plugin paketi vardı ancak ilgisizlikten dolayı bütün plugin paketleri %99'da durduruldu.

Teşekkür ettiklerimi yazsam yer yetmezdi çünkü teşekkür edeceğim çok kişi var.
Beni Tanıyan,Seven Herkese Teşekkür Ederim.

Ben Gittim Diye Sevinen çok kişi olucak, Ne Diyelim Hayırlı Olsun...
Herkese İyi Ramazanlar!
Herkese Görüşmek Üzere
Allaha Emanet Olun!

09/07/13

R

Reloven

Ziyaretçi
En İyisini Yapmıssın Bende Bırakabilsem Bii... Heleki Emek Verdikten Sonra İlgi Görmemek Dahada Koyuyor İnsana.

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahmet'in gitmesi kötü oldu :(.Bende önceden bırakmayı düşünüyordum ama vazgeçtim :D.Ama hakkını veren bir Pluginer idi.Ahmet'i de kaybettik , off.

flue34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cubeworlda Başla ÜSTTEKİ KONU'da BELİRTTİM OYUNU VE REHBERİNİDE ÇEKTİM. oyun önermeyin demişsin eksiğini kapatır (KONU DIŞI FORMUNDA KONUM) mutlaka bak seversin.:)

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanların düşüncelerine saygı duymalıyız bırakmak istiyorsa bırakır ama yanlış anlamayın bende istemezdim gitmesini gayet iyi bir pluginer idi.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır bırakma bu forum sensiz sıkıcı olacak. Ben senin gitmene hiç sevinmedim. Ama gitmene sevicek kişiler var buraya yazmayayım. Bir konuda kavga ettiğin kişiler. O konuda sana sonuna kadar destek veriyorum. Sensiz forum sıkıcı olacak :( :([DOUBLEPOST=1373871407,1373871241][/DOUBLEPOST]
Gitmesine seviniyosan yazma. Sanane. Adamı sevmiyosan bu konuda işin yok.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Gerçekten Üzüldüm. :'(

Ben Minecraft'a 4 Yıl Önce Başladim.
İlk Başladigimda Tek Bildigim Single Player Survival'di
Sonra Creative'de Builderlige Çaliştim. İyileştim
MultiPlayer Modunu Öğrendim Büyük Serverlerde Oyuncu Oldum.
Farkli Serverlere Başladim.
Minecraft Hakkinda Gerçekten Bilgiliydim. Bir Servere "Rehber" Olarak Alindim Bu Benim ilk Yetkili Oluşumdu.
Serverlerde Deneyim Kazandim Rehber Gibi Küçük Yetkilerde. Sonra Çok Geliştim.İnanilmaz Bir Kod Bilgisine Sahiptim Moderatör-Admin-Kurucu Gibi Yetkilerden Aşşaği Rütbe Almiyordum.
Fakat Bana Bunlar Yetmedi. Pluginlere Merak Saldim. Sonra Senin İlk Plugin Paketini Gördüm. İndirdim.
En Az 2 Gün Tek Tek Bütün Pluginleri İnceledim. Sonra Devaminda Kendimce Toplama Bir Plugin Paketi Oluşturmuştum. Buraya Sunduklarim Değil.
Kendimce Bir Paket. Editsiz-İngilizce-Sorunluydu .
Senin Yeni Çikan Paketlerini İnceledim. Editlemeyi-Türkcelestirmeyi-Sorunlari Gidermeyi Öğrendim.

Ortaya Çikan O Paketimi Buraya Sunmuştum. v1.0
Sonra Devam Ettim. v2.1 Çikardim Forumcularin Hoşuna Gitti . Tabi Benimde.

Ve Şimdi : Sorunsuz - Reklamsiz - Full Ayarli - Emek v3.0 Plugin Paketimi Çikardim
Artık Kendi Pluginlerimi Yapıyorum
Plugin Yazmaya Başladım

Bunlarin Hepsi Kesinlikle Senin Sayende. Senin İlk Plugin Paketin Sayesinde - PRO Plugin Paketinin Sayesinde. Bütün Minecraft Plugin Bilgilerim Senin Sayende. Sana Ayrica Teşekkür Ediyorum. Gitmene Gerçekten Üzüldüm. Yolunda Bahtında Açık Olsun Kardesim:)

|''Dorkrees''|

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten Çok Üzüldüm AhmetMelihTR Kardeşim Bende Senin Final Plugin Paketi , Pro Plugin Paketi Ve Son Olarak Elite Beta Hunger Games Paketini İndirdim Gerçekten Çok Güzeldi. :) Fakat şimdi ise pluginden anliyan Birtek TheLegend Diye Düşünüyorum. :) Bazı Pluginerlerde Var tabi hak yemiyelim.
Ne Diyeyim Yolun Açık Olsun ! :ağla:

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
nolur gitme ben servermi senin paketinle kurtarmıştım sen benim kahramanımdın :( ve speaw sen bırakırsan seninde arkandan aynısını yazarlar