AhmetMelihTR

AhmetMelihTR'yi Tanıyormusunuz?

• Evet

Kullanılan: 20 71.4%
  • Hayır

Kullanılan: 8 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    28

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yalan olmasın, pek takip etmiyordum seni, ama gene de forumda dikkatimi çekmişti plugin paketlerin vs. . Her neyse, oyunu bırakmak senin tercihin. Duygulanmaya gerek yok. Hayat boyu kendi ayaklarının üzerinde durabilmen dileğiyle. :elsallama:

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyikide gittin demicem.Hep erdoğani desteklerdin.Erdoğan ha iyi bişide yapti kötü bişiyde.Ama senin gibi inatci birini hiç görmedim.Seni özlemicem ama legent çok iyi yararlanmiş senden.Bazı insanlar senden yararlanir bazilardia yararlanma bazilarinada batarsin {Örnek modreator reloven enesarda] Ama yinede çok azda olsa özlicem

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyikide gittin demicem.Hep erdoğani desteklerdin.Erdoğan ha iyi bişide yapti kötü bişiyde.Ama senin gibi inatci birini hiç görmedim.Seni özlemicem ama legent çok iyi yararlanmiş senden.Bazı insanlar senden yararlanir bazilardia yararlanma bazilarinada batarsin {Örnek modreator reloven enesarda] Ama yinede çok azda olsa özlicem
Burası siyaset yeri değil AhmetMelihTr'yi sevmiyosan bu konuya gelme.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ahmetmelih bircok sw seninle güldü :D bence bu kadar iyi bir minecraft oyuncusu ve pluginer olmaktan insan gurur duymalı sadece bunun için oyuna devam etmeli.Ama insanların düşüncelerini elbette saygı duyulmalı ama sen bu konuyu birdaha düşün :D

HarunAkıska

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ahmet bende pluginer im bende plugin leri senin yaptin sekilde yapiyorum ztn de öyle olmali ben yazilim yapmaya basladim bu iste çakmalari semiyorum ben bu yüzden paket paylasmiyorum sadece skype de istiyenlere ztn tüm gerçek pluginci lerin sorunu çakmalar ordan burdan alinan paket le benimmm die ortalikta dolanmalari sinir bisi uyuz bisi bunlari önlemek istiyordum piyasada adam akilli pluginci sayisi az ben fazla taninmam paketlerimi severler ama paylasmam fazla çakmalar çogalacak die söyliyecem seylerden biride senin gitmen ile piyasa fazla sahte pluginci ile dolup tasicak cidden aci vericek bir durum ben paketlerimi çakmalar artmasin die paylasmiyordum fakat basliyacagim paylasimlara çakmalarin da birgün sonu gelecek.