|AkanCe Farkıyla| Minecraft İcatları Evcil Creeper Ve Uçan Tavuk #1

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Çok büyük icat :( Gerçekten yılın ödülünü arkadaşa veriyoruz
Büyük icatlar varken bu :(
@KomutUstası
Bu arada yaşın kaç?

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
İlk icadın için iyi diyebilmek isterdim ama senin bu yaptığını çoğu redstonecu direk generator kullanarak yapıyor. Kendini geliştirmelisin mesela yanına 3 blok yaklaşınca 10 tane küçük zombi spawnlasın vs. böyle bir şey yapabilirsin. Yoksa bu yaptığın :(

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk icadın için iyi diyebilmek isterdim ama senin bu yaptığını çoğu redstonecu direk generator kullanarak yapıyor. Kendini geliştirmelisin mesela yanına 3 blok yaklaşınca 10 tane küçük zombi spawnlasın vs. böyle bir şey yapabilirsin. Yoksa bu yaptığın :(
genetorör ne ve ben yapmadım alıntı yazıyor ben mc oynamıyom çok lol fln :D

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Bir şemsiye tamircisi, yazmış olduğu şiirleri incelemesi için Shakespeare’e gönderdiğinde yazarın verdiği cevap ;

'' Dostum siz şemsiye yapın,
hep şemsiye yapın,
sadece şemsiye yapın.''

Bende sana şunu diyorum.
Sen lol oyna
sadece lol oyna

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir şemsiye tamircisi, yazmış olduğu şiirleri incelemesi için Shakespeare’e gönderdiğinde yazarın verdiği cevap ;

'' Dostum siz şemsiye yapın,
hep şemsiye yapın,
sadece şemsiye yapın.''

Bende sana şunu diyorum.
Sen lol oyna
sadece lol oyna
minecraft daha çok ama build

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komutların ne işe yaradığını söyleseydin bari commandblock kodlarından hiç anlamam fakat wolf yazısını görünce creeperi kurt'un üstüne birdirmiş ve bize evcil olduğunu söylüyorsun asıl olay o creeperi herhangibi bir varlığa bindirmiyecektin creeperin attack yapmasını engelleyip bizim üstümüze gelmesini sağlıyabilirdin zaten oto. üstümüze geliyor :) böyle yaparakta bize evcil diyerek kandırabilirdin :D

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Komutlar alıntı birleştirerek yaptim ama gm 1 de evcil creeper :) uçan tavuk nasıl :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi